fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Regidoria de Festes de Pen铆scola presenta la programaci贸 de Sant Antoni 2020 i les novetats d’esta edici贸

La Regidoria de Festes de Pen铆scola presenta la programaci贸 de Sant Antoni 2020 i les novetats d’esta edici贸

L’acte, amb el qual arrancar脿 la festivitat en el municipi, ser脿 la tradicional baixada de l’arbre per part de les cavalleries, que tindr脿 lloc dem脿 a les 12.00h.

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Pen铆scola, Ram贸n Sim贸, ha presentat este mat铆, acompanyat per l’alcalde, Andr茅s Mart铆nez, la programaci贸 per a la celebraci贸 de Sant Antoni Abat. L’acte, amb el qual arrancar脿 la festivitat en el municipi, ser脿 la tradicional baixada de l’arbre per part de les cavalleries, que tindr脿 lloc dem脿 a les 12.00h. El diumenge continuaran els actes amb la venda de butlletes per a la rifa per part dels majorals i els membres de la Comissi贸 de la mateixa Associaci贸 de Sant Antoni.

El divendres 17 de gener, dia de Sant Antoni, es realitzar脿 l’habitual missa en l’Ermita de la Mare de D茅u de l’Ermitana. Durant la celebraci贸 s’imposar脿 la brusa i el mocador a Vicent Bayarri, com a Majoral 2020, qui s’encarregar脿 de col路locar tamb茅 el mocador del 25 Aniversari al Majoral de 1995. Posteriorment, els majorals visitaran la Ludoteca Municipal i el col路legi de prim脿ria per lliura els premis del concurs de dibuix i lloes i repartir els tradicionals rotllets.

La programaci贸 d’este any compta amb una novetat, i 茅s que el recinte de l’antic Centre d’Estudis ser脿 l’escenari principal dels actes programats. “D’esta manera, tots els esdeveniments que se celebraven en l’Edifici Sociocultural en edicions anteriors tindran lloc en este recite, que alberga el Tendal de Festes i p脿rquing, on s’ubicar脿 la foguera”.

El dissabte 18 de gener a les 18.30h comen莽ar脿 la tradicional desfilada de les cavalleries, que acabar脿 amb l’encesa de la foguera per part de la Reina de Festes 2019 i la torrada popular en el recinte. L’Ajuntament oferir脿 a tots els assistents la carn per torrar amb un donatiu ben猫fic d’un euro. Despr茅s del sopar, hi haur脿 una gran revetlla popular en el Tendal de Festes, ubicat en el recinte del Centre d’Estudis, enfront de la platja Sud.

El diumenge dia 19 acabar脿 l’agenda festiva amb la benedicci贸 dels animals en la parr貌quia de Santa Maria, la rifa i un dinar de germanor. L’alcalde, Andr茅s Mart铆nez, ha agra茂t al Majoral 2019, Valent铆n Albiol, la seua representaci贸, ha felicitat al Majoral 2020, Vicent Bayarri, pel seu nomenament, i ha fet una crida a la participaci贸 en esta tradicional festa a ve茂ns i visitants, “una festa que unix petits i majors per celebrar els costums peniscolans”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.