fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La regidoria d’educaci贸 de Benic脿ssim organitza una xerrada per ajudar als pares i mares a enfrontar-se a l’agressivitat infantil

La regidoria d’educaci贸 de Benic脿ssim organitza una xerrada per ajudar als pares i mares a enfrontar-se a l’agressivitat infantil

La xerrada abordar脿 una q眉esti贸 que mant茅 als pares molt preocupats, com 茅s la forma de fer front a les conductes agressives dels nens i nenes.

El regidor d’educaci贸 de Benic脿ssim, Javier Alonso ha presentat la xerrada que s’impartir脿 dem脿 divendres a les 18 hores a la Casa de la Cultura amb entrada gratu茂ta per a tots els participants.

“Des de l’equip de govern estem compromesos a impulsar una educaci贸 de qualitat i innovadora per als nens i nenes de la localitat. Per aix貌 volem que els docents i els pares i mares tinguen les millors eines de coneixement per poder treballar conjuntament des dels col路legis i des de la fam铆lia en una educaci贸 integral, en valors i exempta d’antics usos educatius. Per aix貌 triem sempre tem脿tiques que van encaminades a potenciar l’educaci贸 m茅s moderna i innovadora del moment”.

“Reprimir o alliberar?”

La psic貌loga Laura D铆az Entresotos ser脿 l’encarregada d’impartir la confer猫ncia de mat铆, dins del cicle “Educaci贸 conscient, educaci贸 valenta” que arriba este any a la seua quarta edici贸. En el seu contingut s’abordaran els episodis d’agressivitat que espanta a molts progenitors. “Quan els nostres fills mosseguen, peguen; quan ens criden i ens allunyen del seu costat; quan tenen rabietes; quan diuen que ens odien o ens criden “Dolent!”, als pares ens situa en una posici贸 en la qual, potser, no sabem com actuar.

Ens espanta pensar en el seu futur: en qui es convertiran, si tindran amics, si seran uns monstres, fins a on arribaran quan siguen majors i tinguen m茅s poder i m茅s for莽a. Ens espanta per la nostra relaci贸: ja no em vol, s贸c un pare horrible, ja no confia en mi, el molesto… Ens espanta perqu猫 la seua agressivitat desperta la nostra: “no el suporte”, “el mataria”, “qui s’ha cregut que 茅s este moc贸s?” Enmig de tot aix貌, dues preguntes donen voltes sense parar en el nostre cap: Per qu猫?, i qu猫 faig? Precisament a estes preguntes 茅s a les quals tractarem de respondre i reflexionarem sobre la nostra por a l’agressivitat”, ha avan莽at la psic貌loga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.