fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Reina i Cort d’Honor reparteixen més de 1000 pastissets a Peníscola

La Reina i Cort d’Honor reparteixen més de 1000 pastissets a Peníscola

Avui se celebra el Dia del Turista

La Reina de les Festes, Lidia Oms, i la seua Cort d’Honor han repartit este matí més de 1000 pastissets i 10 litres de moscatell amb motiu de la celebració del Dia del Turista dins de la programació de les Festes Patronals en honor a la Verge d’Ermitana.

En el repartiment han participat també els components de la Comissió de les Festes, l’alcalde, Andrés Martínez, i part de la Corporació Municipal. Com cada any, la degustació d’estos dos dolços típics del municipi ha tingut lloc enfront de la Tourist Info del passeig Nord, on han acudit centenars de visitants procedents de diversos del territori nacional i internacional. Esta activitat gratuïta és ja tradicional dins del calendari del mes de setembre en la qual s’homenatja a tots els turistes que trien el municipi com a destinació de les seues vacances, especialment al setembre, per a compartir amb els veïns i veïnes les seues festes grans.

El regidor de Turisme, Rafael Suescun, que ha assistit a l’esdeveniment, ha insistit en “l’important que resulten estes Festes Patronals declarades d’Interés Turístic Nacional per a allargar la temporada turística estival fins i tot en l’equador del mes de setembre”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.