fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La #rutacatorze35 d’oci juvenil arranca aquest cap de setmana amb una dotzena d’activitats

La #rutacatorze35 d’oci juvenil arranca aquest cap de setmana amb una dotzena d’activitats

Joventut programa caiac pol nocturn, baptisme de busseig, jocs de rol, senderisme i un concert amb El sombrero de color i Efecto Carajillo.

La Regidoria de Joventut estrena aquest primer cap de setmana de febrer el seu programa d’oci alternatiu #rutacatorze35, que arriba a la seua tercera edició i que programarà activitats gratuïtes els caps de setmana de febrer i març. El regidor José Luis López ha explicat que #rutacatorze35 “s’estrena aquest primer cap de setmana de febrer amb una dotzena d’activitats que es reparteixen en diferents punts de la ciutat”. Entre les activitats, destaquen propostes com la pràctica de caiac pol nocturn, baptisme de busseig, senderisme, ioga o el concert d’El sombrero de Color i Efecto Carajillo dins de la celebració del Carnestoltes del Grau.

López ha destacat que “durant els cinc caps de setmana de febrer i març inclosos en la programació de la #rutacatorze35 se celebraran un total de 52 activitats gratuïtes, algunes d’elles amb inscripció prèvia, en 24 emplaçaments diferents amb l’objectiu de diversificar l’oferta”. L’edil ha recordat que totes les activitats són gratuïtes però que en algunes, com el caiac, el baptisme de busseig, el ball o el senderisme, cal inscriure’s prèviament en l’apartat de cultura i oci jove de l’àrea de Joventut del portal institucional castello.es o arribant 15 minuts abans de l’activitat fins a completar aforament.

La programació comença el divendres 5 de febrer amb propostes molt variades. Així, de 18:00h a 20:00 h. hi haurà conversa en anglés en la cafeteria APTC (C/Alcalde Tárrega, 2) i de 18:00h a 21:00h un taller de jocs de rol en les instal·lacions de l’Ordre del Drac (C/Governador,65). La programació continuarà a les 19.00hores amb la presentació del llibre Quan xiula l’avi en la Llibreria Babel (C/ Guitarrista Tárrega, 2) i en el Casal Jove de Castelló (Av. del Port, s/n) de 18:30 a 19:45h. s’impartirà la xarrada Reserva les teues vacances en internet. Les activitats conclouran en el Club Nàutic, de 22:00h a 24:00h, amb una proposta de caiac pol nocturn.

El dissabte 6, de 12:00h a 14:00h, els joves de Castelló podran gaudir de la classe de flamenc en Escola de Ball Moviment’s (C/ Governador, 10). A la vesprada, de 16:00h a 22:00 h, les sales d’assaig Tetuán XIV Music Boxes estaran obertes per a qualsevol amant de la música i de 18:30h a 20:30h, podran sumar-se al baptisme de busseig en la piscina Nados (C/ Del Treball). Ja a la nit, la proposta se centra en la música amb el concert d’inauguració del programa de #rutacatorze35, de 22:00h a 24:00h en la plaça del Casal Jove del Grau de Castelló amb l’actuació dels grups musicals El sombrero de Color i d’Efecto Carajillo.

El diumenge 7 s’han programat activitats a l’aire lliure de 10:00h a 13:00h en l’aparcament de l’ermita de la Magdalena, inclosa una ruta de senderisme amb un monitor especialitzat. A més, de 11:00h a 13:00h, es podrà practicar ioga en el parc Rafalafena i en el Club Nàutic hi ha programada una activitat aquàtica per a endinsar-se en el món de les piragües.

A més, s’han programat diversos concursos de grafit, còmics i coreografies que tindran premis en metàl·lic o en sopars en diferents categories.

Tota la informació sobre aquests concursos, a més de la programació completa, es pot consultar açi: