fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La sisena edició de l’emac se celebrarà del 12 al 14 de febrer a Borriana

La sisena edició de l’emac se celebrarà del 12 al 14 de febrer a Borriana

L’organització i l’Ajuntament treballen en el protocol sanitari a seguir per a la celebració de la cita cultural.

La sisena edició del festival emac. Borriana se celebrarà entre els dies 12 i 14 de febrer de 2021, concentrant la programació en el CMC la Mercè, com en anteriors edicions, segons ha informat la mateixa organització. El festival tornarà a ser un esdeveniment cultural de trobada i creació d’espais contemporanis a l’entorn de la Música i de les Arts.

Una edició que sens dubte serà “especial” per les circumstàncies sanitàries a causa de la Covid-19, i que provocarà canvis en el seu funcionament. De fet, l’organització de l’emac. i la regidoria de Cultura de Borriana estan treballant en l’elaboració d’un protocol per a aplicar tota la normativa relativa a esdeveniments culturals en aquests temps de pandèmia i fer de l’emac.2021 “un esdeveniment cultural segur”.

L’emac. “no es para i continua en marxa, amb el compliment de totes les mesures sanitàries pertinents”, han assegurat. Com és costum, a més de les actuacions musicals en format de concerts i sessions de dj’s, el festival està valorant incorporar novament una fira d’artistes, fotografia, disseny, art multimèdia i tallers, tot això amb entrada gratuïta, en tres dies realment intensos a Borriana.

D’altra banda, des de l’organització de l’emac. han anunciat l’obertura de la convocatòria per a participar en l’apartat emac.art 2021, que enguany també tindrà algunes variacions.

Aquesta és una convocatòria oberta a totes les modalitats artístiques, el termini per a participar està obert des del passat dia 26 d’octubre i es tancarà el dia 8 de gener.
Les persones interessades hauran d’enviar un correu electrònic a HYPERLINK “mailto:borrianaemacart@gmail.com”borrianaemacart@gmail.com,

Leave a Reply

Your email address will not be published.