fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La sisena edici贸 de l’emac se celebrar脿 del 12 al 14 de febrer a Borriana

La sisena edici贸 de l’emac se celebrar脿 del 12 al 14 de febrer a Borriana

L’organitzaci贸 i l’Ajuntament treballen en el protocol sanitari a seguir per a la celebraci贸 de la cita cultural.

La sisena edici贸 del festival emac. Borriana se celebrar脿 entre els dies 12 i 14 de febrer de 2021, concentrant la programaci贸 en el CMC la Merc猫, com en anteriors edicions, segons ha informat la mateixa organitzaci贸. El festival tornar脿 a ser un esdeveniment cultural de trobada i creaci贸 d’espais contemporanis a l’entorn de la M煤sica i de les Arts.

Una edici贸 que sens dubte ser脿 “especial” per les circumst脿ncies sanit脿ries a causa de la Covid-19, i que provocar脿 canvis en el seu funcionament. De fet, l’organitzaci贸 de l’emac. i la regidoria de Cultura de Borriana estan treballant en l’elaboraci贸 d’un protocol per a aplicar tota la normativa relativa a esdeveniments culturals en aquests temps de pand猫mia i fer de l’emac.2021 “un esdeveniment cultural segur”.

L’emac. “no es para i continua en marxa, amb el compliment de totes les mesures sanit脿ries pertinents”, han assegurat. Com 茅s costum, a m茅s de les actuacions musicals en format de concerts i sessions de dj’s, el festival est脿 valorant incorporar novament una fira d’artistes, fotografia, disseny, art multim猫dia i tallers, tot aix貌 amb entrada gratu茂ta, en tres dies realment intensos a Borriana.

D’altra banda, des de l’organitzaci贸 de l’emac. han anunciat l’obertura de la convocat貌ria per a participar en l’apartat emac.art 2021, que enguany tamb茅 tindr脿 algunes variacions.

Aquesta 茅s una convocat貌ria oberta a totes les modalitats art铆stiques, el termini per a participar est脿 obert des del passat dia 26 d’octubre i es tancar脿 el dia 8 de gener.
Les persones interessades hauran d’enviar un correu electr貌nic a HYPERLINK “mailto:borrianaemacart@gmail.com”borrianaemacart@gmail.com,

Leave a Reply

Your email address will not be published.