Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La tradicional Festa de les Paelles de Borriana obri el segon cap de setmana de Sant Blai

La tradicional Festa de les Paelles de Borriana obri el segon cap de setmana de Sant Blai

La Festa de les Paelles tindrà lloc a la Terrassa Payà el dissabte 1 de febrer.

La Festa de les Paelles ja és un dels actes més assenyalats dins de la programació de les festes en honor a Sant Blai i, com ja és habitual, tornarà a ser un èxit de participació.

Gràcies a l’organització de la Cerveseria Baviera i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Borriana, la novena edició de la Festa de les Paelles acollirà al voltant de 1.000 persones el dissabte 1 de febrer. Una de les festes més esperades pels joves en què es repartirà aperitiu, cadira, taula, coberts, llenya i arròs per a totes les persones inscrites.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, assenyalava que “s’ha convertit gairebé en una cita obligada per a la joventut de Borriana dins de la programació especial de Sant Blai, que este cap de setmana tornarà a aconseguir que milers de persones isquen als carrers per participar dels actes i iniciatives organitzades per l’Ajuntament i per les associacions o empreses col·laboradores”.
A més, a partir de les 16h, l’actuació de l’orquestra La Viva allargarà l’estada de tots els participants a la Terrassa Payà, fent que el dia en honor a Sant Blai es convertisca, una vegada més, en una referència per a la gent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.