fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Universitat Popular de Sagunt presenta la Setmana de la Salut amb contingut online

La Universitat Popular de Sagunt presenta la Setmana de la Salut amb contingut online

Es tracta d’una setmana monogr脿fica amb tallers online d’estiraments, ioga o ball que estan disponibles en la web de l’Ajuntament de Sagunt i en el Facebook de la Universitat Popular.

La Universitat Popular de Sagunt ha iniciat la Setmana de la Salut amb contingut online que es publica en la web de l’Ajuntament de Sagunt i en el perfil de Facebook de la Universitat Popular.

La programaci贸 d’esta setmana monogr脿fica de la salut es basa en contingut gratu茂t amb classes de ioga, d’estiraments musculars, de ter脿pia facial, de balls de sal贸 o taitx铆 i xi-kung. A trav茅s de fotografies i v铆deos les persones interessades poden practicar-ho a casa i cuidar aix铆 de la seua salut.

La regidora de la Universitat Popular, Maria Josep Soriano, ha assegurat que estes activitats es deuen a 芦la preocupaci贸 en general d’esta q眉esti贸, per aix貌 hem volgut fer una setmana monogr脿fica en la qual els nostres professorats han preparat una s猫rie de tallers online que es pujaran a la p脿gina web i al Facebook禄. Quant a la programaci贸, es far脿 芦una presentaci贸 dia a dia禄, ha destacat, en la qual el dilluns es va presentar el taller d’estiraments musculars i ter脿pia facial, dimarts i dimecres de ioga, dijous de taitx铆 i xi-kung i divendres de ball.

Este contingut est脿 obert a tota la ciutadania, 芦perqu猫 la Universitat Popular des de sempre ha volgut oferir els cursos no sols a l’alumnat matriculat, sin贸 a tota la ciutadania que ha d’estar molt temps a casa. Volem fer este regal perqu猫 ara que ja es pot eixir de casa, amb estes recomanacions d’estiraments musculars, ioga o taitx铆 tamb茅 ho poden fer al carrer o als parcs, seguint sempre totes les indicacions higi猫niques i de seguretat que la pand猫mia ens obliga禄, ha afirmat Soriano, qui ha destacat que estes accions es duen a terme 芦perqu猫 nosaltres no parem禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.