fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Vall d’Uix贸 acull la jornada de difusi贸 de programes de suport a la ind煤stria del Ministeri i Conselleria

La Vall d’Uix贸 acull la jornada de difusi贸 de programes de suport a la ind煤stria del Ministeri i Conselleria

L’alcaldessa reclama col路laboraci贸 a la resta d’administracions per a crear s貌l industrial i que grans empreses puguen instal路lar-se a la ciutat.

La Vall d’Uix贸 ha estat este mat铆 la seu de la Jornada de difusi贸 dels programes de suport a la ind煤stria impulsats per la Secretaria General d’Ind煤stria i PIME del Ministeri d’Ind煤stria, Comer莽 i Turisme, i de la Direcci贸 General d’Ind煤stria, Energia i Mines de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer莽 i Treball.

En la trobada celebrada en el Palau de Vivel han participat unes 30 empreses de la comarca, que han conegut els instruments financers i serveis d’assessorament que l’Administraci贸 posa a la seua disposici贸 i que tenen com a objectiu augmenta la seua competitivitat, guanyar grand脿ria i tenir un major acc茅s als mercats internacionals.

Han obert la jornada l’alcaldessa de la Vall d’Uix贸, Tania Ba帽os; la directora general d’Ind煤stria, Energia i Mines, Empar Mart铆nez; i el director de l’Institut Valenci脿 de Finances (IVF), Manuel Illueca, els qui han coincidit en la visi贸 de “treballar conjuntament entre administracions p煤bliques i el sector privat per a potenciar el teixit empresarial i industrial del nostre territori”.

En este sentit, l’alcaldessa ha remarcat que “hem de competir via qualitat i diferenciaci贸 i no via preus i reducci贸 de salaris, perqu猫 aix貌 afecta socialment al conjunt del pa铆s”. D’aqu铆 la import脿ncia de les l铆nies de finan莽ament p煤blic “perqu猫 la competitivitat es guanya apostant per la innovaci贸, el coneixement i el valor afegit”.

La Vall d’Uix贸 t茅 el repte a mitj脿 termini de crear s貌l industrial “perqu猫 ara mateix no tenim terrenys disponibles i no poden venir grans que empreses que vullguen instal路lar-se de manera estrat猫gica a la nostra ciutat, que t茅 una situaci贸 geogr脿fica excepcional al costat de l’autovia i a mitja hora de Val猫ncia i Castell贸”, ha assenyalat Ba帽os.

A m茅s tamb茅 s’enclava a 15 minuts “del fenomen Parc Sagunt, en el qual s’han situat empreses grans i capdavanteres com Mercadona, Inditex o Amazon”. Aix貌 suposa “una oportunitat” i “no ens quedarem de bra莽os plegats”. Per aix貌 ha demandat la col路laboraci贸 i suport d’altres administracions per a avan莽ar, per exemple, en la construcci贸 del pont de connexi贸 entre pol铆gons, condici贸 indispensable per a desenvolupar s貌l industrial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.