fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Vall d’Uixó habilita un autobús per a viatjar a les festes de la Magdalena

La Vall d’Uixó habilita un autobús per a viatjar a les festes de la Magdalena

Els bitllets s’adquiriran en el mateix autobús i l’objectiu és evitar agafar el vehicle particular per seguretat.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha habilitat per quart any consecutiu el servei especial d’autobús a Castelló en l’inici de les festes de la Magdalena, este dissabte 23 de març. El regidor de Joventut, Higi Daniel, ha explicat que l’objectiu és “que els vallers i valleres que vulguen gaudir d’elles ho facen amb seguretat, evitant agafar el seu cotxe particular”.

Les eixides des de l’estació d’autobusos de la Vall d’Uixó seran a les 19.00, 20.30 i 22.00 hores. Les voltes des de la Farola de Castelló (al costat del Parc Ribalta) seran a les 3.00, 5.00 i 6.00 hores. El servei consta de dos autobusos per horari, amb un preu únic de dos euros per trajecte. Els bitllets s’adquiriran en el mateix autobús.

Daniel ha insistit que “tots els anys molta gent es desplaça a Castelló per a viure este primer cap de setmana de la Magdalena” i “aprofitar este servei d’autobús fa que siga més segur i més còmode”, sense agafar el cotxe si s’ha consumit alcohol i sense patir problemes d’aparcament en estos dies de gran aglomeració de persones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.