fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Vall d鈥橴ix贸 organitza una activitat per millorar la gesti贸 de residus dom猫stics

La Vall d鈥橴ix贸 organitza una activitat per millorar la gesti贸 de residus dom猫stics

La xerrada informativa sobre residus dom猫stics tindr脿 lloc dem脿 dimarts 26 d鈥檕ctubre a les 18:00 hores a la Biblioteca Municipal.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 i el Consorci de Residus Palancia-Belcaire han organitzat una activitat informativa per a millorar la gesti贸 dels residus dom猫stics. La xerrada, que estar脿 oberta al p煤blic en general, tindr脿 lloc dem脿 dimarts 26 d鈥檕ctubre a les 18:00 hores en la Biblioteca Municipal. 

Amb ella, els presents podran con茅ixer el proc茅s que segueixen els residus des del cub del fem de casa fins a la planta de tractament. A m茅s, tamb茅 s鈥檌nformaran del que fer per millorar eixe proc茅s. 

Les plantes de reciclatge i compostatge s贸n instal路lacions on es processen diferents classes de materials per poder reutilitzar-los. El funcionament d鈥檈stes instal路lacions consisteix en la recepci贸 dels residus i la seua separaci贸, el reciclatge, el rebuig, el tractament biol貌gic, la poda, la fermentaci贸 i maduraci贸 i el compost. 

Amb esta iniciativa, l鈥橝juntament pret茅n que els ve茂ns i ve茂nes del municipi facen una bona gesti贸 dels residus a les seues pr貌pies cases. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.