fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Vall d’Uixó organitza una activitat per millorar la gestió de residus domèstics

La Vall d’Uixó organitza una activitat per millorar la gestió de residus domèstics

La xerrada informativa sobre residus domèstics tindrà lloc demà dimarts 26 d’octubre a les 18:00 hores a la Biblioteca Municipal.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i el Consorci de Residus Palancia-Belcaire han organitzat una activitat informativa per a millorar la gestió dels residus domèstics. La xerrada, que estarà oberta al públic en general, tindrà lloc demà dimarts 26 d’octubre a les 18:00 hores en la Biblioteca Municipal. 

Amb ella, els presents podran conéixer el procés que segueixen els residus des del cub del fem de casa fins a la planta de tractament. A més, també s’informaran del que fer per millorar eixe procés. 

Les plantes de reciclatge i compostatge són instal·lacions on es processen diferents classes de materials per poder reutilitzar-los. El funcionament d’estes instal·lacions consisteix en la recepció dels residus i la seua separació, el reciclatge, el rebuig, el tractament biològic, la poda, la fermentació i maduració i el compost. 

Amb esta iniciativa, l’Ajuntament pretén que els veïns i veïnes del municipi facen una bona gestió dels residus a les seues pròpies cases. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.