fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La X Mostra de g猫nere negre de Sagunt porta al Casal Jove del Port de Sagunt activitats per als j贸vens

La X Mostra de g猫nere negre de Sagunt porta al Casal Jove del Port de Sagunt activitats per als j贸vens

El divendres 15 de novembre, a les 18.00 h fins a les 1.00鈥痟, els j贸vens de 14 i 18 anys podran gaudir de jocs de taula, videojocs, jocs de fugida i un taller de doblatge.

La X Mostra de g猫nere negre de Sagunt porta al Casal Jove del Port de Sagunt, dins del programa Lluna Plena,’Oci Alternatiu Novembre Negre’, una s猫rie d’activitats per al 15 de novembre dirigides a j贸vens majors de 14 fins a 18 anys. L’horari va de 18.00 h fins a la 1.00 h.

Les primeres activitats, a les 18.00 h, arriben amb jocs de taula i de rol, videojocs (L.A. Noire), tenis de taula, futbol铆 i un taller de doblatge de pel路l铆cules. I, a les 19.00 h, el Casal Jove acull el joc de fugida, ‘La desaparici贸’, que precisa la inscripci贸 en grups de 5 a 8 persones en la plataforma de @jovesagunt.

Aix铆 mateix, per a les 21.00 h es preveu la celebraci贸 del torneig ‘Els homes llops de Vallnegra’ i, despr茅s de sopar, a les 23.00 h, el conjunt d’activitats tanca amb un 煤ltim joc de fugida, ‘L’煤ltima oportunitat’.

En el marc de Novembre Negre, tamb茅 estan dues exposicions importants inaugurades des del 2 de novembre, com Chicago. My kind of town i Deu anys de NN que es podran visitar fins al mes de desembre.

El Casal Jove exposa, fins al 10 de desembre, Chicago. My kind of town, una mostra amb la qual Novembre Negre ha volgut donar una ullada a la ciutat de Chicago i a la seua hist貌ria criminal. Epicentre del gangsterisme des de quasi l’inici del segle XX, la “Ciutat dels Vents”, coneguda per les g猫lides temperatures hivernals acompanyades d’aire polar, Chicago va veure n脿ixer al sindicat del crim m茅s poder贸s dels Estats Units, amb perm铆s de Nova York. Pel路l铆cules ambientades a la ciutat, autors com a W.R. Burnett, mafiosos de tot pelatge i l’omnipresent figura d’Al Capone, l’ic貌nic rostre del mal; l’home que va posar en escac a totes les estructures institucionals d’Illinois i va obligar l’FBI a crear una oficina dedicada 煤nicament a desmuntar la seua organitzaci贸 i comandada per Eliot Ness.

D’altra banda, l’exposici贸 Diez a帽os de NN, fins al 22 de desembre, subratlla alguns bons moments esdevinguts durant tot este temps. Visites d’autors, concerts de bandes i solistes o trobades d’escriptors. Durant este temps, NN s’ha convertit en un contenidor cultural que ha dinamitzat la vida de Sagunt. Eixe va ser l’origen i finalitat d’una mostra que, de manera subsidi脿ria, ha col路locat a Sagunt com a referent del g猫nere negre a Espanya, amb un festival de curtmetratges negres 煤nic en la seua modalitat i un apartat de cinema que cont茅 el m茅s destacat de la temporada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.