fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La X Mostra de gènere negre de Sagunt porta al Casal Jove del Port de Sagunt activitats per als jóvens

La X Mostra de gènere negre de Sagunt porta al Casal Jove del Port de Sagunt activitats per als jóvens

El divendres 15 de novembre, a les 18.00 h fins a les 1.00 h, els jóvens de 14 i 18 anys podran gaudir de jocs de taula, videojocs, jocs de fugida i un taller de doblatge.

La X Mostra de gènere negre de Sagunt porta al Casal Jove del Port de Sagunt, dins del programa Lluna Plena,’Oci Alternatiu Novembre Negre’, una sèrie d’activitats per al 15 de novembre dirigides a jóvens majors de 14 fins a 18 anys. L’horari va de 18.00 h fins a la 1.00 h.

Les primeres activitats, a les 18.00 h, arriben amb jocs de taula i de rol, videojocs (L.A. Noire), tenis de taula, futbolí i un taller de doblatge de pel·lícules. I, a les 19.00 h, el Casal Jove acull el joc de fugida, ‘La desaparició’, que precisa la inscripció en grups de 5 a 8 persones en la plataforma de @jovesagunt.

Així mateix, per a les 21.00 h es preveu la celebració del torneig ‘Els homes llops de Vallnegra’ i, després de sopar, a les 23.00 h, el conjunt d’activitats tanca amb un últim joc de fugida, ‘L’última oportunitat’.

En el marc de Novembre Negre, també estan dues exposicions importants inaugurades des del 2 de novembre, com Chicago. My kind of town i Deu anys de NN que es podran visitar fins al mes de desembre.

El Casal Jove exposa, fins al 10 de desembre, Chicago. My kind of town, una mostra amb la qual Novembre Negre ha volgut donar una ullada a la ciutat de Chicago i a la seua història criminal. Epicentre del gangsterisme des de quasi l’inici del segle XX, la “Ciutat dels Vents”, coneguda per les gèlides temperatures hivernals acompanyades d’aire polar, Chicago va veure nàixer al sindicat del crim més poderós dels Estats Units, amb permís de Nova York. Pel·lícules ambientades a la ciutat, autors com a W.R. Burnett, mafiosos de tot pelatge i l’omnipresent figura d’Al Capone, l’icònic rostre del mal; l’home que va posar en escac a totes les estructures institucionals d’Illinois i va obligar l’FBI a crear una oficina dedicada únicament a desmuntar la seua organització i comandada per Eliot Ness.

D’altra banda, l’exposició Diez años de NN, fins al 22 de desembre, subratlla alguns bons moments esdevinguts durant tot este temps. Visites d’autors, concerts de bandes i solistes o trobades d’escriptors. Durant este temps, NN s’ha convertit en un contenidor cultural que ha dinamitzat la vida de Sagunt. Eixe va ser l’origen i finalitat d’una mostra que, de manera subsidiària, ha col·locat a Sagunt com a referent del gènere negre a Espanya, amb un festival de curtmetratges negres únic en la seua modalitat i un apartat de cinema que conté el més destacat de la temporada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.