fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Labora obre a Alacant el debat sobre el futur del treball i les setmanes de treball més curtes

Labora obre a Alacant el debat sobre el futur del treball i les setmanes de treball més curtes

La jornada tindrà lloc el diumenge, 29 de setembre, de 10 a 20 hores en Edifici Porta Ferrisa d’Alacant amb accés lliure.

Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, celebra este diumenge la seua segona jornada de les tres que tenen lloc en les tres capitals valencianes, amb el propòsit de projectar de quina manera està transformant-nos el marc laboral i de quina forma continuarà fent-lo.

Sota el títol de ‘Teletransport al futur del treball’, la conversa en obert reunix veus expertes amb enfocaments per a encarar una qüestió central: com ha de ser l’avenir en el treball.

En un entorn futurista, el ‘teletransport’ se celebrarà en l’Edifici Porta Ferrisa d’Alacant (carrer Jorge Juan, 21, Agència Local de Desenvolupament, Alicanteimpulsa), des de les 10 fins a les 20 hores d’este diumenge, 29 de setembre.

La discussió col·lectiva en format pop-up, amb una convocatòria oberta a tota la població, amb accés lliure i gratuït, inclou activitats formatives, amb un sambori laboral gegant, activitats per als més petits i petites i zones musicals amb djs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.