fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Labora obre a Alacant el debat sobre el futur del treball i les setmanes de treball m茅s curtes

Labora obre a Alacant el debat sobre el futur del treball i les setmanes de treball m茅s curtes

La jornada tindr脿 lloc el diumenge, 29 de setembre, de 10 a 20 hores en Edifici Porta Ferrisa d’Alacant amb acc茅s lliure.

Labora, el Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸, celebra este diumenge la seua segona jornada de les tres que tenen lloc en les tres capitals valencianes, amb el prop貌sit de projectar de quina manera est脿 transformant-nos el marc laboral i de quina forma continuar脿 fent-lo.

Sota el t铆tol de ‘Teletransport al futur del treball’, la conversa en obert reunix veus expertes amb enfocaments per a encarar una q眉esti贸 central: com ha de ser l’avenir en el treball.

En un entorn futurista, el ‘teletransport’ se celebrar脿 en l’Edifici Porta Ferrisa d’Alacant (carrer Jorge Juan, 21, Ag猫ncia Local de Desenvolupament, Alicanteimpulsa), des de les 10 fins a les 20 hores d’este diumenge, 29 de setembre.

La discussi贸 col路lectiva en format pop-up, amb una convocat貌ria oberta a tota la poblaci贸, amb acc茅s lliure i gratu茂t, inclou activitats formatives, amb un sambori laboral gegant, activitats per als m茅s petits i petites i zones musicals amb djs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.