fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana proposa una sessi贸 d鈥檕bservaci贸 astron貌mica i m煤sica en directe per a la nit de 鈥楽ant Roc鈥

L’Ajuntament de Borriana proposa una sessi贸 d鈥檕bservaci贸 astron貌mica i m煤sica en directe per a la nit de 鈥楽ant Roc鈥

La nit del 14 de mar莽 es podran contemplar les estreles des del passeig mar铆tim o gaudir del concert de Calle Botica a la Torre de la Mar.

Per a la celebraci贸 de 鈥楽ant Roc鈥 d’arrelada tradici贸 festiva a Borriana, enguany l’Ajuntament a trav茅s de la regidoria de Turisme torna a organitzar activitats especials per a la nit del dissabte 14 d’agost, i proposa una experi猫ncia d’observaci贸 astron貌mica nocturna en qu猫 poder contemplar amb un telescopi la Lluna, Mart i Saturn des de la platja de Borriana.

Una finestra a l’univers des d’una nit d’estiu a la mar de Borriana, a c脿rrec d’Amadeo Aznar d’Astronomia per a Tots i astr貌nom de l’Associaci贸 Valenciana d’Astronomia (AVA), amb qu猫 podran xalar totes aquelles persones disposades a observar les estreles, a con猫ixer les principals constel路lacions i fins i tot a atrapar-les amb les c脿meres fotogr脿fiques, amb l鈥檃prenentatge de t猫cniques i conceptes b脿sics. L’activitat es realitzar脿 de 21.30h a 23.30h al passeig Mar铆tim (enfront de la fira).

Paral路lelament, la Torre de la Mar tornar脿 a ser l’escenari de la m煤sica estival la nit del dia 14 a les 22.30 hores, amb l’arribada de 鈥楥alle Botica鈥, grup flamenc originari de Huelva que fusiona el flamenc de les seues arrels amb els ritmes llatins i les bandes de la d猫cada dels vuitanta. Les seues actuacions s贸n sin貌nim d’猫xit i diversi贸, ja que el repertori 茅s d’all貌 m茅s am猫 i s’adapten a qualsevol tipus d’esdeveniment.
Les dos activitats s贸n gratu茂tes, per貌 les places s贸n limitades i s’ha de realitzar reserva de tiquets pr猫via a trav茅s de la web habilitada per l’Ajuntament de Borriana: www.entradesborriana.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.