fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castelló convoca el concurs de fotografia “Calendari Natural de Castelló 2019”

L’Ajuntament de Castelló convoca el concurs de fotografia “Calendari Natural de Castelló 2019”

El termini d’admissió d’obres serà fins al 8 de novembre.

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló ha organitzat una nova edició del concurs de fotografia digital “*Calendari Natural de Castelló de 2019”. Esta iniciativa pretén fomentar la participació de la ciutadania en activitats mediambientals. Amb les imatges premiades s’elaborarà el calendari de 2020.

El concurs versarà sobre el pas de les estacions a Castelló amb temàtica ambiental i va dirigit a totes les persones, però especialment als estudiants universitaris.

El termini de presentació de fotografies serà fins al 8 de novembre i es remetrà per correu electrònic a l’adreça: medioambientecastello@castello.es, indicant “Concurs calendari natural 2019”, adjuntant les fotografies amb el títol de la presa en terme municipal, DNI, NIE o passaport i acreditació de matrícula en el curs lectiu. El nombre màxim d’obres per participant serà de cinc, realitzades en qualsevol tècnica fotogràfica, en color o blanc i negre.

La Regidoria de Transició Ecològica designarà un jurat format per membres de l’ajuntament i d’experts relacionats amb l’àmbit professional relacionat amb la temàtica del concurs. La decisió del jurat triarà les dotze millors imatges amb les quals es confeccionarà el calendari de 2020. Al mateix temps, es concediran dotze premis en metàl·lic de 150 euros, més cinc exemplars de sobretaula per a cadascuna de les 12 fotografies.

La resolució del concurs es produirà dins dels set dies hàbils posteriors a la finalització del termini d’admissió de les obres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.