fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ajuda els Reis Mags a arribar a 239 xiquets i xiquetes

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ajuda els Reis Mags a arribar a 239 xiquets i xiquetes

Gràcies a la iniciativa ‘Val-Joguet’, 239 xiquetes i xiquets han rebut regals el dia de Reis, els quals s’han adquirit en comerços locals.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó, mitjançant el programa ‘Val-Joguet’ ha ajudat els Reis Mags a arribar a 239 xiquetes i xiquets que no podien accedir per les possibilitats econòmiques de les seues famílies. Estos joguets s’han adquirit en comerços del municipi i, a més, no són sexistes ni bèl·lics.

A més, destaca «molt positivament» una de les primeres notícies de l’any en l’àmbit social, ja que el Consell aportarà 500.000 € per a la finalització de la residència d’Alzheimer, «una lluita de molts anys per part de les famílies que s’espera que estiga acabada en 2020», tal com indica la regidora de Serveis Socials, Marian Artero.

Dins de l’àmbit social, l’Escoleta de Nadal ha ajudat les famílies que no poden estar amb els seus fills o que necessiten el suport de les institucions», explica la regidora, qui afig que han participat prop de 100 xiquetes i xiquets. D’altra banda, el programa ‘Nadal Entranyable’ ha fet possible que sis persones que viuen soles hagen passat el Nadal acompanyats per voluntaris «que tenien molta il·lusió per compartir el seu temps», destaca Arter.

Unes altres de les activitats que s’han organitzat durant les festes de Nadal són l’Escoleta de Nadal, la Fira Solidària de Tupay, la I Marxa Solidària en favor de Aspanion, l’espectacle Màgia en el cor, la Sant Silvestre Solidària o el Festivall.

«Un any més, es torna a demostrar que la Vall és una ciutat solidària, i més en aquesta època d’il·lusió», assenyala la regidora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.