fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ajuda els Reis Mags a arribar a 239 xiquets i xiquetes

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ajuda els Reis Mags a arribar a 239 xiquets i xiquetes

Gr脿cies a la iniciativa ‘Val-Joguet’, 239 xiquetes i xiquets han rebut regals el dia de Reis, els quals s’han adquirit en comer莽os locals.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸, mitjan莽ant el programa ‘Val-Joguet’ ha ajudat els Reis Mags a arribar a 239 xiquetes i xiquets que no podien accedir per les possibilitats econ貌miques de les seues fam铆lies. Estos joguets s’han adquirit en comer莽os del municipi i, a m茅s, no s贸n sexistes ni b猫l路lics.

A m茅s, destaca 芦molt positivament禄 una de les primeres not铆cies de l’any en l’脿mbit social, ja que el Consell aportar脿 500.000 鈧 per a la finalitzaci贸 de la resid猫ncia d’Alzheimer, 芦una lluita de molts anys per part de les fam铆lies que s’espera que estiga acabada en 2020禄, tal com indica la regidora de Serveis Socials, Marian Artero.

Dins de l’脿mbit social, l’Escoleta de Nadal ha ajudat les fam铆lies que no poden estar amb els seus fills o que necessiten el suport de les institucions禄, explica la regidora, qui afig que han participat prop de 100 xiquetes i xiquets. D’altra banda, el programa ‘Nadal Entranyable’ ha fet possible que sis persones que viuen soles hagen passat el Nadal acompanyats per voluntaris 芦que tenien molta il路lusi贸 per compartir el seu temps禄, destaca Arter.

Unes altres de les activitats que s’han organitzat durant les festes de Nadal s贸n l’Escoleta de Nadal, la Fira Solid脿ria de Tupay, la I Marxa Solid脿ria en favor de Aspanion, l’espectacle M脿gia en el cor, la Sant Silvestre Solid脿ria o el Festivall.

芦Un any m茅s, es torna a demostrar que la Vall 茅s una ciutat solid脿ria, i m茅s en aquesta 猫poca d’il路lusi贸禄, assenyala la regidora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.