fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó entrega els premis de l’Estiu Jove Alternatiu

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó entrega els premis de l’Estiu Jove Alternatiu

Els guanyadors i guanyadores han rebut diversos obsequis com a reconeixement del seu treball.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha entregat els premis dels concursos de l’Estiu Jove Alternatiu 2020, una sèrie d’activitats d’oci educatiu i responsable dirigides a joves d’entre 13 i 18 anys. A causa de la crisi de la COVID-19, la majoria d’activitats no han sigut presencials i s’han pogut seguir a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

“El record d’enguany no serà positiu però hem aprés a reinventar-nos i hem realitzat un Estiu Jove diferent per a la joventut del nostre municipi”, destaca la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, qui ha assenyalat que tots els projectes que s’han presentat són “de molt bona qualitat artística i d’un nivell molt alt”.

Respecte als premis entregats, Zaid Bentalib ha guanyat el Concurs de Senderisme ‘Ruta Sant Antoni’; Akram Ramii és el campió del Concurs de Fotografia en Perspectiva Forçada; la guanyadora del Concurs de ‘Tik Tok més top’ és María Pérez Sánchez i, finalment, Pau Safont Santos ha guanyat el Concurs de Gimcana de Curtmetratge en 53 hores.

El regidor de Joventut, David Lluch, ha assenyalat que les activitats s’han dut a terme respectant les mesures de seguretat i amb la intenció de “recuperar la socialització de la gent jove”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.