fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó inicia les visites guiades nocturnes este divendres 12 de juny

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó inicia les visites guiades nocturnes este divendres 12 de juny

Les primeres seran al poblat iber i comptaran amb les mesures de seguretat pertinents: en grups de 10 persones i amb cita prèvia.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó reprén este divendres 12 de juny les visites guiades nocturnes. La visita serà al Poblat Iber i comptarà amb totes les mesures de seguretat requerides, en grups d’un màxim de 10 persones i amb cita prèvia al telèfon 675 90 30 35. Estes visites es realitzaran tots els divendres del mes de juny i estaran adaptades a la normativa decretada per la Generalitat Valenciana.

“Per a poder gaudir al màxim dels nostres atractius turístics, s’ha renovat i millorat la il·luminació de zones clau com l’Aqüeducte, el Poblat Iber i els Coves de Sant Josep, i es continuarà treballant a l’església de l’Asunción i de l’Àngel”, explica el regidor de Turisme, Jorge García.

El regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres destaca la importància de potenciar el patrimoni històric i cultural de la ciutat amb esta nova il·luminació, així com la renovació de la il·luminació del nucli urbà. En este sentit, s’estan col·locant ja més de 30 noves lluminàries en l’avinguda Sud-Oest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.