Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la programació de la Fira de Nadal 2019

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la programació de la Fira de Nadal 2019

La Fira se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de desembre en la plaça de l’Asunción.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la programació per a la Fira de Nadal 2019, que tindrà lloc durant el pont de la Constitució en la plaça de l’Asunción. Este any participen més de 40 comerços de la localitat i diverses ONG i, durant el cap de setmana es duran a terme tallers infantils, activitats esportives, exhibicions, actuacions musicals i moltes més activitats destinades a un públic familiar. L’horari serà de 09.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

«La Fira de Nadal és una cita ineludible, ja que la plaça de l’Asunción és un escenari incomparable perquè els comerços de la ciutat puguen treure al carrer els seus productes amb la proximitat que oferix este esdeveniment», assenyala el regidor de Comerç, Jorge García, qui assegura que esta fira «busca la unió de la gastronomia i el comerç local amb l’esperit nadalenc».

Durant el cap de setmana tindran lloc les actuacions musicals de Cicle Mutant, la Coral Polifònica Serra Espadà, l’artista local Maria Plazas, La Vall d’Uixó Big band i el Cor Infantil Municipal de la Vall d’Uixó. A més, també es desenvoluparan tallers infantils i activitats esportives ofertes per gimnasos de la localitat, així com activitats del Club de Patinatge durant els tres dies orientades a tota mena de públic.

La Fira comptarà amb la visita de Papa Noel i dels patges reals i, amb una compra superior a 3€ en qualsevol dels comerços participants, els més petits podran tenir una fotografia impresa amb ells en el photocall.

Leave a Reply

Your email address will not be published.