fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la programació dels Reis Mags

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la programació dels Reis Mags

El 3 i 4 de gener els patges reals recolliran les cartes en la plaça del Centre i el 5 tindrà lloc l’arribada pels Coves de Sant Josep i la Cavalcada.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat la programació dels Reis Mags, tant per al dia 5 de gener com per als dies previs. I és que el 3 i 4 de gener de 18.00 a 20.00 hores els patges reals recolliran les cartes dels nens i nenes en la plaça del Centre, com a avantsala a la seva arribada i a la tradicional Cavalcada.

El regidor de Joventut, David Lluch, ha destacat que aquestes activitats “són de les més boniques que es preparen durant l’any, perquè són molt esperades i impliquen molta il·lusió sobretot en els més petits”. Per això, “cal rebre a Les seues Majestats d’Orient com mereixen”.

La novetat d’aquest any és que el 5 de gener a les 11.00 hores en el Paratge de Sant Josep tindrà lloc l’espectacle ‘Desesperant als Reis Mags’ per a amenitzar l’espera amb una actuació teatral itinerant i en clau humorística. Melchor, Gaspar i Baltasar arribaran amb barca a la Vall d’Uixó pels Coves de Sant Josep a les 12.00 hores.

La Cavalcada de Reyes sortirà a les 18.00 hores des del pessebre vivent de la plaça de l’Assumpció i realitzarà el recorregut habitual amb animació infantil, la desfilada de les bandes juvenils i diverses sorpreses. Encara que “els indiscutibles protagonistes seran els Reis Mags i els seus patges reals, que portaran la il·lusió i la màgia a tots els nens i nenes”.

A la seua finalització dirigiran unes paraules des del balcó de l’Ajuntament, on seran rebuts per les autoritats municipals. Lluch ha convidat a “totes les famílies a sortir al carrer i gaudir d’aquestes activitats, perquè són un dels moments més especials de l’any”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.