Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la Setmana Europea de la Mobilitat

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la Setmana Europea de la Mobilitat

La programació compta amb activitats virtuals i presencials, aquestes últimes amb totes les mesures de seguretat necessàries.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la Setmana Europea de la Mobilitat, que tindrà lloc del 16 al 22 de setembre. Sota el lema ‘Per una mobilitat sense emissions’, es duran a terme diverses activitats virtuals i també algunes activitats presencials que comptaran amb les mesures de seguretat pertinents davant la Covid-19.

“Aquest és el cinquè any en què l’Ajuntament s’adhereix en la Setmana de la Mobilitat i, des de l’equip de govern, estem fent una aposta ferma i seriosa per a aconseguir una ciutat sostenible, mitjançant la compra de vehicles sostenibles, la millora del servei de transport públic o la conversió en zona de vianants de zones com la plaça de l’Asunción o la plaça del Centre”, destaca el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres, qui també assenyala la reducció del nombre d’activitats que es duran a terme enguany a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ja he rebut dues medalles de plata del Ministeri de Transició Ecològica en 2018 i 2019 per les accions permanents que s’han realitzat a favor de la mobilitat sostenible, com la conversió en zona de vianants de la plaça del Centre i de la plaça de l’Assumpció, la instal·lació de marquesines, la recuperació de la Senda de Quistel, els camins escolars assegurances o els carrils bici. A més en aquest 2020 s’ha obtingut una medalla d’or en l’àmbit autonòmic, que es lliurarà aquesta mateixa setmana.

Quant a les activitats, el dimecres 16 tindrà lloc l’obertura del skate park, acompanyada d’una exhibició de patinatge, activitat que comptarà amb un aforament limitat; el dijous 17 es llançarà la campanya ‘Veuen segur a l’escola’ en les xarxes socials de l’Ajuntament i de la Policia Local; el divendres 18 tindrà lloc el taller pràctic de circulació urbana segura amb bicicleta o VMP, activitat que requereix inscripció prèvia al 673 620 850 o a alcaldia.lavallduixo@gmail.com; el dilluns 21 es realitzarà la sessió informativa sobre les ajudes de la Generalitat Valenciana per a la compra de bicicletes i VMP elèctric i, finalment, el dimarts 22, coincidint amb el Dia Mundial sense Cotxes, es tallarà el trànsit de l’avinguda Sud-oest en direcció a Sant Josep, a més d’oferir el servei d’autobús urbà gratuïtament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.