fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta les activitats de dinamització turística per a este estiu

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta les activitats de dinamització turística per a este estiu

L’inici serà el sopar de pa i porta i un taller de fer fanalets amb melons d’Alger este divendres al voltant de l’aqüeducte.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat les activitats estiuenques de dinamització turística i recuperació “de la nostra història, les nostres arrels i el nostre patrimoni”, tal com han explicat el regidor de Turisme, Jordi Julià, i el conseller delegat de Emsevall, Jorge García. Encara que la programació “no solament va dirigida als turistes sinó especialment als vallers i valleres perquè coneguen millor la seua ciutat”.

Les activitats començaran este divendres, 21 de juliol, amb un sopar de pa i porta i un taller gratuït de fer fanalets amb melons d’Alger a les 21.00 hores al voltant de l’aqüeducte. García ha destacat que “fa molts anys era una tradició sobretot entre els xiquets i volem que no es perda”.

El divendres 28 de juliol a partir de les 21.00 hores tindrà lloc per segon any consecutiu La Nit dels Ibers, que “combina la visita guiada al poblat iber en grups reduïts amb la música en directe i una observació astronòmica”, ha assenyalat Julià, qui ha recordat que l’estiu passat esta activitat va ser un èxit. Per a participar cal inscriure’s prèviament de forma gratuïta en la Tourist Info o en el telèfon 964 66 07 85.

En el mes d’agost s’han programat tres visites nocturnes guiades. La primera d’elles serà a les fonts el 12 d’agost a les 21.00 hores; el 18 d’agost una ruta per les torres i el 25 d’agost al poblat iber amb teatralització, la qual cosa permetrà “saber com es vivia en esta època”, ha indicat Julià.

L’objectiu d’esta programació és “que la Vall d’Uixó siga una ciutat on passar un bon estiu, amb una oferta d’oci alternatiu i familiar”, ha remarcat García. A més completa el cicle Singin’ in the cave, les pel·lícules familiars a l’aire lliure, els balls, les classes d’aerollatí i els tallers de la prehistòria en el Paratge de Sant Josep

Leave a Reply

Your email address will not be published.