fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta les IV Jornades Educatives Fem Escola, Fem Ciutat

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta les IV Jornades Educatives Fem Escola, Fem Ciutat

La programació tindrà lloc el 6 i 7 de setembre en l’Auditori i comptarà amb quatre ponències i quatre tallers pràctics.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó celebrarà les IV Jornades Educatives Fem Escola, Fem Ciutat els dies 6 i 7 de setembre en l’Auditori. La regidora d’Educació, Carmen García, ha presentat el programa que ha estat debatut i treballat per la Vall Innova i incideix en “la innovació educativa, la neurociència, les emocions i la necessitat de retornar els espais públics a la gent per al desenvolupament complet dels nens i nenes”.

En 2016 “apostem per esta iniciativa per a fer de la Vall d’Uixó un referent en divulgació i formació educativa tant per als docents com per a les famílies”. Així, l’edil ha destacat que estes jornades i “totes les activitats que s’organitzen durant l’any” són “una peça fonamental per al nostre projecte transversal de Ciutat Educadora”.

La programació compta amb quatre ponències i quatre tallers. El divendres 6 de setembre a les 9.30 hores s’inaugurarà l’esdeveniment i de 10.00 a 11.30 hores Jaume Martínez Bonafé impartirà ‘La ciutat també educa. Quina educació volem als carrers?’ i de 12.00 a 13.30 hores Eva Bach parlarà de ‘Educar el tresor de les emocions’.

De 16.00 a 19.30 hores tindran lloc els tallers pràctics (dels quals cal triar dos: ‘Booktrailers’ a càrrec Gloria Torralba, ‘Ràdio a l’escola’ d’Alba Veryser, ‘Camins segurs al col·le’ de Marta Román i ‘Els ambients: una nova mirada’ de Seli Martínez i Angie Esteve.

El dissabte 7 de setembre de 10.00 a 11.30 hores Heike Freire impartirà la ponència ‘Pedagogia verda: una educació per a estimar la Terra’ i de 12.00 a 13.30 hores serà el torn de Manuel Carreiras amb ‘Neurociència aplicada a l’educació en l’àmbit de la lectura i l’escriptura.

Les inscripcions són gratuïtes i també hi ha disponible un servei de ludoteca. Els docents poden inscriure’s ja a través del Cefire (http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=8145208) i el públic en general presencialment en la Regidoria d’Educació o en el correu electrònic practiquescultura@lavallduixo.es

Leave a Reply

Your email address will not be published.