Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora programa dues jornades de portes obertes a la Real Fàbrica

L’Ajuntament de l’Alcora programa dues jornades de portes obertes a la Real Fàbrica

Es duran a terme els dies 26 i el 27 de maig com a part dels actes de MaigCeràmic 2018, programa commemoratiu de la fundació de la Real Fàbrica, l’1 de maig de 1727.

“Obert per Obres” és l’eslògan amb el qual l’Ajuntament de l’Alcora ha programat 2 jornades de portes obertes a la Real Fàbrica del Comte d’Aranda, amb l’objectiu de donar a conèixer des de dins les labors que s’estan realitzant.

Les jornades es duran a terme l’últim cap de setmana de maig (dies 26 i 27) com a part dels actes de MaigCeràmic 2018, programa commemoratiu de la fundació de la Real Fàbrica, l’1 de maig de 1727.

Durant estes jornades de portes obertes hi haurà moltes activitats: tallers, exposicions, xerrades, projeccions, o la presentació dels resultats d’alguns dels projectes didàctics entorn de la Real Fàbrica, que s’han desenvolupat al llarg del curs gràcies a la col·laboració dels centres educatius locals i el Museu de Ceràmica. Per tot això s’ha habilitat la nau de Taulells BIC, un extraordinari espai que forma part del complex de la Real Fàbrica i que conserva un forn bicanal de principis de la dècada del 1970.

Leave a Reply

Your email address will not be published.