fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora programa dues jornades de portes obertes a la Real F脿brica

L’Ajuntament de l’Alcora programa dues jornades de portes obertes a la Real F脿brica

Es duran a terme els dies 26 i el 27 de maig com a part dels actes de MaigCer脿mic 2018, programa commemoratiu de la fundaci贸 de la Real F脿brica, l’1 de maig de 1727.

“Obert per Obres” 茅s l’esl貌gan amb el qual l’Ajuntament de l’Alcora ha programat 2 jornades de portes obertes a la Real F脿brica del Comte d’Aranda, amb l’objectiu de donar a con猫ixer des de dins les labors que s’estan realitzant.

Les jornades es duran a terme l’煤ltim cap de setmana de maig (dies 26 i 27) com a part dels actes de MaigCer脿mic 2018, programa commemoratiu de la fundaci贸 de la Real F脿brica, l’1 de maig de 1727.

Durant estes jornades de portes obertes hi haur脿 moltes activitats: tallers, exposicions, xerrades, projeccions, o la presentaci贸 dels resultats d’alguns dels projectes did脿ctics entorn de la Real F脿brica, que s’han desenvolupat al llarg del curs gr脿cies a la col路laboraci贸 dels centres educatius locals i el Museu de Cer脿mica. Per tot aix貌 s’ha habilitat la nau de Taulells BIC, un extraordinari espai que forma part del complex de la Real F脿brica i que conserva un forn bicanal de principis de la d猫cada del 1970.

Leave a Reply

Your email address will not be published.