fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Nules presenta la web del projecte Natiu

L’Ajuntament de Nules presenta la web del projecte Natiu

L’Ajuntament de Nules ha presentat aquest mat铆 en roda de premsa la web creada per al projecte natiu, amb la pres猫ncia de l’alcalde del municipi, David Garc铆a, i el president de l’Associaci贸 de Joves Empresaris de Castell贸 – AJE -, Alfredo Can贸s.

En aquesta roda de premsa, l’alcalde ha recordat que actualment “ens trobem esperant la subvenci贸 per part de Conselleria per a escometre les obres d’accessibilitat dins el projecte de reforma a la ubicaci贸 definitiva, que tindr脿 lloc a l’edifici on tamb茅 es troba la Cambra Agr脿ria, i que confiem que arribe prompte per poder donar forma a aquest projecte emprenedor el m茅s aviat possible”.

De moment, el projecte segueix en marxa a les xarxes socials, en qu猫 s’acaba de crear la p脿gina web oficial, natiu.es, “en la qual ja estem publicant ofertes laborals, i amb la qual esperem oferir una oportunitat als ve茂ns del nostre municipi, on encara hi ha moltes persones en situaci贸 d’atur”. “Un treball que estem duent a terme m脿 a m脿 entre l’Ajuntament de Nules i AJE, amb la inestimable col路laboraci贸 de l’IES Gilabert de Centelles, ja que hem detectat que molts joves, quan acaben els seus estudis, no troben una opci贸 laboral”.

Formaci贸 i Fira Agr铆cola per al mes de setembre
El programa del projecte Natiu oferir脿, durant aquest mes de setembre, diferents opcions, tant formatives com d’acci贸 directa. Una d’elles ser脿 la pres猫ncia a la LXX Fira Agr铆cola i Ramadera de Nules, del 15 al 18 de setembre, on “col路locarem un estand perqu猫 la gent que passe ens pugua con猫ixer de prop”, en paraules de Can贸s.
Aix铆, un dels objectius que es busquen, tal com ha recalcat el president de AJE, 茅s fer patent “la reducci贸 de l’atur, un dels principals problemes de la nostra regi贸, i per al que busquem promocionar a les persones, aix铆 com oferir coordinaci贸 i consell”.

D’altra banda, a partir d’aquest dimarts, 13 de setembre, s’obrir脿 una oficina a l’edifici de Serveis Socials de l’ajuntament, per poder registrar-se ja, i que estar脿 obert els dimarts a la vesprada i els divendres al mat铆.
En aquest mateix edifici, ubicat al carrer Sant Nat脿lia, des del 21 fins al 29 de setembre, s’oferir脿 una s猫rie de xarrades per a pymes i emprenedors: 鈥楢terrizando mi idea de negocio鈥, el dimecres 21 de setembre; 鈥樎緾贸mo comienzo a poner en marcha mi idea?鈥, el dijous 22; 鈥樎緾u谩nto dinero voy a necesitar y c贸mo puedo conseguirlo?鈥, el dimarts 27; y 鈥樎緾贸mo organizo el d铆a a d铆a en mi empresa?鈥, el dijous 29 de setembre. Tots ells es realitzaran de 18.30 a 20.30 hores.

A m茅s, mentres “seguim identificant les necessitats d’ocupaci贸 d’aquesta zona, estem preparant per a finals d’any la segona edici贸 de la Fira de l’Ocupaci贸, que en l’anterior temporada ja va oferir uns bons resultats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.