fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Nules presenta les novetats de l’Escola d’Estiu 2016

L’Ajuntament de Nules presenta les novetats de l’Escola d’Estiu 2016

L’Ajuntament de Nules, a trav茅s de la regidoria d’Inf脿ncia i Joventut, amb Rosa Ventura, ha presentat una nova edici贸 de l’Escola d’Estiu 2016, que enguany se celebrar脿 del 27 de juny fins al 29 de juliol. Aquest any l’oferta s’ha avan莽at una setmana, “amb la finalitat que els menuts continuen gaudint de les activitats una volta acabades les classes, a l’espera que arriben les vacances dels seus pares”, en paraules de Ventura.

Aix铆, des del 27 de juny fins l’1 de juliol, els primers dies de l’oferta de l’Escola d’Estiu, s’oferir脿 el ‘Summer Urban Campus’, on participaran al voltant de 180 alumnes, i l’activitat tindr脿 lloc al jard铆 Bot脿nic, a l’edifici multifuncional de Nules i el Teatre Alc谩zar, des de les 9 fins a les 13.30 hores, amb activitats com ‘Play-acting’, ‘Film Workshop’, ‘Cooking English’, ‘Popular Games’, ‘Cooperative Games’ , ‘Fun const贸’ i ‘Gimcana’. Una manera de combinar l’angl猫s amb la diversi贸.

Des del 4 fins al 29 de juliol els xiquets es traslladaran fins al CEIP Jaume I per comen莽ar l’Escola d’Estiu, amb uns 360 alumnes, d’entre 3 i 12 anys, i amb un horari de 9 a 13.30 hores. En aquest cas podran gaudir de diverses opcions, com l’Escola Matinera, amb entrada a les 8.30 i servei de menjador amb sortida a les 15 hores.

Entre les novetats d’enguany destaquen la sortida de la piscina descoberta de la Vilavella, la sortida al parc aqu脿tic de Segorb, la nit d’estrelles, en la qual els menuts passaran una nit a l’escola, i la Festa Holly. Tot aix貌 al costat de activitats l煤diques i din脿miques com tallers de natura, jocs tradicionals, jocs d’aigua i tallers de manualitats relacionades amb el m贸n rom脿.

Els preus estipulats per a aquest any s贸n de 30 euros per les 5 setmanes que dura l’activitat, 90 euros per al mes de menjador, 5 euros si el menut es queda a dinar algun dia solt, i 20 euros per al transport d’autob煤s des de la platja fins al col路legi.

Finalment, aquest any s’ha becat a 25 menuts de fam铆lies sense recursos que han justificat la impossibilitat de fer-se c脿rrec de l’activitat i del menjador. A m茅s, s’acollir脿 gratu茂tament a alumnes procedents del Centre d’Acollida Plana Baixa, conegut popularment com La Granja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.