fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Nules presenta les novetats de l’Escola d’Estiu 2016

L’Ajuntament de Nules presenta les novetats de l’Escola d’Estiu 2016

L’Ajuntament de Nules, a través de la regidoria d’Infància i Joventut, amb Rosa Ventura, ha presentat una nova edició de l’Escola d’Estiu 2016, que enguany se celebrarà del 27 de juny fins al 29 de juliol. Aquest any l’oferta s’ha avançat una setmana, “amb la finalitat que els menuts continuen gaudint de les activitats una volta acabades les classes, a l’espera que arriben les vacances dels seus pares”, en paraules de Ventura.

Així, des del 27 de juny fins l’1 de juliol, els primers dies de l’oferta de l’Escola d’Estiu, s’oferirà el ‘Summer Urban Campus’, on participaran al voltant de 180 alumnes, i l’activitat tindrà lloc al jardí Botànic, a l’edifici multifuncional de Nules i el Teatre Alcázar, des de les 9 fins a les 13.30 hores, amb activitats com ‘Play-acting’, ‘Film Workshop’, ‘Cooking English’, ‘Popular Games’, ‘Cooperative Games’ , ‘Fun constó’ i ‘Gimcana’. Una manera de combinar l’anglès amb la diversió.

Des del 4 fins al 29 de juliol els xiquets es traslladaran fins al CEIP Jaume I per començar l’Escola d’Estiu, amb uns 360 alumnes, d’entre 3 i 12 anys, i amb un horari de 9 a 13.30 hores. En aquest cas podran gaudir de diverses opcions, com l’Escola Matinera, amb entrada a les 8.30 i servei de menjador amb sortida a les 15 hores.

Entre les novetats d’enguany destaquen la sortida de la piscina descoberta de la Vilavella, la sortida al parc aquàtic de Segorb, la nit d’estrelles, en la qual els menuts passaran una nit a l’escola, i la Festa Holly. Tot això al costat de activitats lúdiques i dinàmiques com tallers de natura, jocs tradicionals, jocs d’aigua i tallers de manualitats relacionades amb el món romà.

Els preus estipulats per a aquest any són de 30 euros per les 5 setmanes que dura l’activitat, 90 euros per al mes de menjador, 5 euros si el menut es queda a dinar algun dia solt, i 20 euros per al transport d’autobús des de la platja fins al col·legi.

Finalment, aquest any s’ha becat a 25 menuts de famílies sense recursos que han justificat la impossibilitat de fer-se càrrec de l’activitat i del menjador. A més, s’acollirà gratuïtament a alumnes procedents del Centre d’Acollida Plana Baixa, conegut popularment com La Granja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.