fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Nules programa una temporada 2016-2017 d’allò més esportiva

L’Ajuntament de Nules programa una temporada 2016-2017 d’allò més esportiva

El període d’inscripció s’obrirà des del 19 fins al 23 de setembre, i el 70% de les places es reservarà per inscriure via Internet a la pàgina oficial de l’ajuntament.

L’Ajuntament de Nules, de mà de la regidoria d’Esports, amb Maria Jesús Gabaldón, ha programat una temporada esportiva 2016 -2017 amb multitud d’activitats esportives “per a tots els gustos i edats, de manera que els nostres veïns puguen triar entre un ampli ventall d’opcions per estar en forma durant tot l’any”, en paraules de l’edil.

D’aquesta manera, les activitats esportives infantils que s’oferiran des del consistori seran bàsquet, handbol, natació, atletisme, cubbá infantil, i, com a novetats, hi haurà les activitats de psicomotricitat ‘Iniciació a l’esport amb la família’, i kangoo discovery. Les activitats municipals per a adults seran condicionament físic, pilates, cubbá, i com a novetats el kangoo power, kangoo jumps, i bollywood. Aquesta última gestionada per la regidoria de Igualidad, amb el regidor Antonio Romero.

Pel que fa a les activitats organitzades per clubs esportius, hi haurà escacs, escola d’escalada, pàdel, judo, i les Jornades Recreatives de Nadal Esportiu i Pasqua Esportiva.

L’activitat de psicomotricitat, tal com detalla Gabaldón, “l’hem implantant com a novetat aquest any buscant iniciar a pares i menuts en el món de l’Educació Física i l’esport, amb professionals del món esportiu donant les pautes necessàries per adoptar un estil de vida saludable des dels primers anys de vida”. Per aquest motiu, aquesta activitat està dirigida a nascuts entre els anys 2011 i 2013.

Preus i inscripció on-line
Els preus de les activitats soltes varien des dels 25 fins als 90 euros, depenent de si es contracten torns solts o tot el curs complet. En cas de contractar dues activitats, els preus oscil·laran entre els 35 i els 135 euros.

El període d’inscripció s’obrirà des del 19 fins al 23 de setembre, i, com a novetat d’aquesta edició, el 70% de les places es reservarà per inscriure via Internet a la pàgina oficial de l’ajuntament, nules.es. “D’aquesta manera facilitem a tothom accedir a la inscripció de les nostres activitats, tenint en compte que no tothom pot pujar a les oficines del consistori”, tal com apunta l’edil. A més, el 30% restant de les places es reservarà per a qui opte per la manera presencial, on es podrà realitzar la matrícula a la Piscina Municipal, de 9 a 21 hores.

Els clubs participants aquest any en la programació esportiva de Nules són: Scude, Club Colombicultura San José, Club Handbol Nules, Club Fútbol Nules, Club Atletisme Noulas, Club Esportiu Fútbol Benicató, CPD El Galfí, Club Ciclista San José, AD Fútbol Sala, Nules Bàsket Club, DC Sport Nules, Club Patinatge Taurons Nules, Gran Maluc de Nules, Club Escalada i Bloc de Nules, Club Escacs Nules, Més Esport i Salut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.