fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt inicia hui els actes de la programació festiva Estiu 2020

L’Ajuntament de Sagunt inicia hui els actes de la programació festiva Estiu 2020

Les entrades anticipades a tots els actes, que seran gratuïts, es podran reservar en la plataforma Servientrada, amb un màxim de 2 entrades per persona.

Hui comencen els actes de la programació festiva Estiu 2020 que el departament de Festes de l’Ajuntament de Sagunt ha preparat per a tota la ciutadania. Des de hui, 16 de juliol, i fins al pròxim dia 30, els actes seran en el nucli de Sagunt i de l’1 al 15 d’agost els actes seran al nucli de Port de Sagunt.

Esta variada programació comença hui amb cinema a l’aire lliure, amb pel·lícules com West Side Story, en la zona porticada del mercat de Sagunt, concretament en la plaça Cronista Chabret, a les 22.30 hores. I per al divendres, 17 de juliol, en el mercat de Sagunt, tindrà lloc el monòleg d’Óscar Tramoyeres i Carol Tomás, dos comediants que actuen a dos mans. Per a este espectacle, segons informa l’organització, les entrades estan esgotades.

Per al dijous 23 de juliol l’activitat de cinema continua amb Campeones, i l’endemà, l’espectacle musical ‘Locomotora Jazz Band’, s’encarregarà d’animar la nit. Tots dos actes es desenvoluparan en la zona porticada del mercat de Sagunt, en l’horari de 22.30 hores. I per als més xicotets, en la plaça Cronista Chabret, Charlie, la fàbrica del reciclatge estarà animant, a les 20 hores, la nit del 29 de juliol. Esta mateixa plaça també acollirà després, a les 23 hores, l’espectacle Top Talent.

També hi haurà concerts de música de banda, el 30 de juliol, a les 22.30 hores en la plaça Major per part de la Lira Saguntina i l’1 d’agost la Unión Musical Porteña farà també un concert als jardins del Centre Cívic a les 23 hores.

A més, el 30 de juliol i el 15 d’agost, a les 23.59 hores, es podrà gaudir d’un castell de focs artificials en l’avinguda Pianista Mario Monreal i en l’avinguda Alt Forn, respectivament.

Per a totes estes activitats se seguiran les mesures sanitàries i d’aforament necessari. En concret, el pati de mercat tindrà un aforament de 170 persones; la plaça Major, 250 i la plaça Chronista Chabret, 500 persones. I pel que fa al Port de Sagunt, tant al Casino de la Gerència com als Jardins del Centre Cívic i en l’avinguda Adolfo Suárez, 500 persones.

Les entrades anticipades a tots els actes, que seran gratuïts, es podran reservar en la plataforma Servientrada, a partir de demà, amb un màxim de 2 entrades per persona.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.