fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt participa en la jornada d’ASECAM sobre transformació digital

L’Ajuntament de Sagunt participa en la jornada d’ASECAM sobre transformació digital

L’alcalde i la regidora de Promoció Econòmica i Industrial van inaugurar i van cloure, respectivament, la jornada ‘Transformació digital en les Pimes’ en la qual es van donar a conèixer les ferramentes i els recursos de les administracions públiques per a ajudar en el procés de digitalització.

L’Ajuntament de Sagunt ha participat en la jornada ‘Transformació digital en les Pimes’, organitzada per l’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM). Esta sessió va tindre lloc ahir, dimecres 11, en el Casal Jove del Port de Sagunt i va comptar amb la presència de l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, que va inaugurar la jornada; la regidora de Promoció Econòmica i Industrial, María José Carrera, que va cloure la jornada; la presidenta d’ASECAM, Cristina Plumed, el vicepresident de l’entitat, Francisco Giménez, i al voltant de mig centenar de persones.

En la inauguració de la jornada, Darío Moreno va agrair a ASECAM la iniciativa i va assegurar que «cada vegada vivim en un món més globalitzat i les nostres empreses han de ser cada vegada més competitives i hem d’assegurar-nos que tenen ferramentes suficients per a créixer en un entorn que canvia molt ràpid». Moreno va afirmar que esta jornada ha servit «perquè les empreses i les pimes sàpien dels recursos que tenim per part de les administracions públiques, de les coses de les quals es poden aprofitar i els canvis en els models de negoci que es poden generar per a continuar creixent, ja que la digitalització és essencial en tots els processos i és molt important el model d’economia que volem plantejar. Nosaltres apostem per estos canvis tecnològics que aporten valor afegit als territoris i ens fan més competitius respecte a altres economies».

Després de la presentació, l’acte va comptar amb quatre ponències entre les quals va estar present personal tècnic del departament de Promoció Econòmica i Industrial que va posar en relleu el paper de les ciutats com a centre del canvi tecnològic, a més d’alguns dels actuals processos urbans que afecten les empreses. Durant l’exposició, es va explicar el treball diari que realitza el departament en l’assessorament a empreses, així com les diferents línies de finançament que existixen per a facilitar el canvi tecnològic entre les persones autònomes i les Pimes. A més, també van oferir ponències Carlos de Cózar, director de l’àrea TIC i Sistemes de la Cambra de València, David Forés, coordinador de l’oficina PATECO, i Juan Checa, gerent de COGITI València.

Finalment, María José Carrera va tancar la jornada i en la seua intervenció va animar les persones presents a aprofundir en este canvi d’escenari empresarial assegurant que la digitalització de les empreses ha de veure’s com una oportunitat de negoci per a ser més eficients, aconseguir majors sectors de població i ser més competitives en l’actual economia global. «Hem de conscienciar-nos de la revolució tecnològica que vivim i interioritzar-la en el nostre dia a dia perquè innovar és més fàcil i econòmic que mai, els costos tecnològics es reduïxen i és l’època on la creativitat i el saber fer generen més oportunitats de negoci», va assenyalar la regidora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.