fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda organitza una nova edici贸 de Intertr脿nsit amb artistes pl脿stics en col路laboraci贸 amb l’UJI

L’Ajuntament d’Onda organitza una nova edici贸 de Intertr脿nsit amb artistes pl脿stics en col路laboraci贸 amb l’UJI

Les activitats estan destinats per a estudiants de cicles o graus relacionats amb el m贸n de l’art i per a totes aquelles persones que vulguen con茅ixer la realitat d’un professional pl脿stic.

L’Ajuntament d’Onda organitza, com cada any les trobades Intertr脿nsit als quals assisteixen artistes de canviada de nom traject貌ria del m贸n de l’art. Este programa s’organitza en col路laboraci贸 amb l’Aula Universit脿ria Vila d’Onda de l’UJI i t茅 com a objectiu l’intercanvi de punts de vista entre artistes i persones relacionades amb este sector.

Els cursos i activitats estan destinats a estudiants de cicles o graus com s贸n: gestors culturals, fot貌grafs, dissenyadors gr脿fics, pintors i altres persones relacionades amb les arts pl脿stiques.

El regidor de Biblioteques, Joventut i Innovaci贸, Vicent Bou, ha ressaltat que amb la celebraci贸 d’estes trobades “es pret茅n acostar el coneixement a la ciutat i es vol fomentar i donar suport als estudiants i professionals del sector de l’art pl脿stic”.

Estes trobades entre artistes pl脿stics es realitzaran el divendres 20 de 18 a 20 hores i dissabte 21 de setembre d’11.00 a 13.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.