Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda organitza una nova edició de Intertrànsit amb artistes plàstics en col·laboració amb l’UJI

L’Ajuntament d’Onda organitza una nova edició de Intertrànsit amb artistes plàstics en col·laboració amb l’UJI

Les activitats estan destinats per a estudiants de cicles o graus relacionats amb el món de l’art i per a totes aquelles persones que vulguen conéixer la realitat d’un professional plàstic.

L’Ajuntament d’Onda organitza, com cada any les trobades Intertrànsit als quals assisteixen artistes de canviada de nom trajectòria del món de l’art. Este programa s’organitza en col·laboració amb l’Aula Universitària Vila d’Onda de l’UJI i té com a objectiu l’intercanvi de punts de vista entre artistes i persones relacionades amb este sector.

Els cursos i activitats estan destinats a estudiants de cicles o graus com són: gestors culturals, fotògrafs, dissenyadors gràfics, pintors i altres persones relacionades amb les arts plàstiques.

El regidor de Biblioteques, Joventut i Innovació, Vicent Bou, ha ressaltat que amb la celebració d’estes trobades “es pretén acostar el coneixement a la ciutat i es vol fomentar i donar suport als estudiants i professionals del sector de l’art plàstic”.

Estes trobades entre artistes plàstics es realitzaran el divendres 20 de 18 a 20 hores i dissabte 21 de setembre d’11.00 a 13.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.