fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament llança la marca “Mercats de Gandia”

L’Ajuntament llança la marca “Mercats de Gandia”

La iniciativa de l’àrea de Polítiques Econòmiques i Comerç pretén posar en valor els 5 mercats a l’aire lliure de la ciutat, com a dinamitzadors del comerç i l’economia dels barris i espais segurs enfront de la Covid-19. També es vol donar suport a un dels sectors més afectats per la crisi soci-sanitària i del que viuen directament més de 200 famílies.

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, acompanyat del president de la Junta de Districte de Corea, José Manuel Prieto, ha presentat aquest matí la nova marca “Mercats de Gandia”, que pretén posar en valor i rellançar els 5 mercats tradicionals a l’aire lliure de la ciutat.

La novetat, és que als 3-4 mercats ja fixes: dijous (plaça de la Marina – el Grau), els dissabtes (Passeig – Roís de Corella) i els diumenges (passeig Rosa dels Vents – la Platja), s’afegeixen, des de la primera setmana de novembre: els dimarts (plaça del Jardinet-Corea, que s’hi trasllada des de Roís de Corella) i els divendres (plaça de l’Escola Pia – Centre Històric). Aquest últim dedicat a l’artesania.

“Els nostres mercats tradicionals són dinamitzadors i complement del comerç i l’economia locals, augmentant el flux de visitants als barris. D’altra banda, es tracta d’un sector del que viuen més de 200 famílies i és possiblement, juntament el comerç i l’hostaleria, el més castigat per la crisi soci-sanitària que estem vivint a hores d’ara. No cal dir també, que les activitats a l’aire lliure ens donen moltes garanties de seguretat enfront de la Covid-19”, ha explicat Martínez, qui ha avançat que el seu departament està treballant la possibilitat d’implantar-ne altres dos al voltant dels productes de proximitat i ‘Vintage’.

Pel que fa la nou mercat dels dimarts a Corea, Prieto ha recordat que es tracta d’una reivindicació històrica de la Junta de Districte i del comerç del barri, el més poblat de la ciutat. I per això, ha agraït la iniciativa del departament de Comerç de crear “un mercat fixe, que complementarà el comerç de Corea i que no tindrà alimentació, ja que una gran part del comerç del barri es dedica a aquest sector”.

Es farà una campanya de suport als cinc mercats, que estaran en ple funcionament des de la primera setmana de novembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.