fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament recupera la festa de Cap d’Any en el Grau amb la implicaci贸 de col路lectius locals

L’Ajuntament recupera la festa de Cap d’Any en el Grau amb la implicaci贸 de col路lectius locals

El tinent d’Alcaldia, Rafa Sim贸, anima a sumar-se a una celebraci贸 鈥渁 la qual es podr脿 acudir en TRAM, que eixa nit tindr脿 un horari especial鈥

El Grau recuperar脿 la festa de Cap d’Any i ho far脿, a m茅s, de la m脿 de col路lectius locals. Sopar en restaurants del Districte Mar铆tim, espectacle especial en l’edifici centenari del rellotge, campanades i festa amb DJ en el parc de la Panderola, tota una programaci贸 per a gaudir la Nit de Cap d’Any en el Grau. El tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Sim贸, ha explicat que l’organitzaci贸 d’aquest especial Cap d’any 鈥減ret茅n, precisament, promocionar els nostres restaurants, associacions i comer莽os i convertir el Grau en una alternativa gastron貌mica i d’oci per a acomiadar 2015 i donar la benvinguda al nou any鈥.

A m茅s de reprendre una celebraci贸 que havia anat perdut manxa en els 煤ltims anys, l’organitzaci贸 d’aquest esdeveniment 鈥渢amb茅 ha suposat apostar per la col路laboraci贸 entre restaurants i altres locals d’oci perqu猫 es convertisca en una oportunitat i no en una compet猫ncia. I s’ha fet donant cabuda en l’acte a tot tipus d’associacions, comer莽os, restaurants i pubs del Grau鈥, ha insistit Sim贸.

El regidor es refereix, entre uns altres, a la confecci贸 de men煤s especials per part dels hostelers i la implicaci贸 de pubs locals en la festa que s’ha organitzat en el parc de la Panderola despr茅s de les campanades. A m茅s, l’activitat d’animaci贸 programada en l’edifici del rellotge per part de l’empresa Splai Teatre per a acomiadar l’any tindr脿 un sabor molt grauer. 鈥淎mb a莽貌 es pret茅n ressaltar la idiosincr脿sia grauera demostrant, una vegada m茅s, ser diferents per貌 acollint a tot tipus de p煤blic鈥, ha apuntat Sim贸.

A les 23:30 arranca aquesta programaci贸 especial amb l’espectacle El Grau cap al 16 d鈥橲plai Teatre. A les 24:00 campanades i rebuda de l’any 2016 i despr茅s la festa es trasllada al parc de la Panderola amb els DJ Jaume Blasco (00:15 h), DJ Peta (2:00 h) i el DJ Dimoni (4:00 h), tots ells residents i coneguts del districte mar铆tim.

Una festa que, a m茅s, tindr脿 un avantatge addicional ja que eixa nit el TRAM funcionar脿 durant tota la nit amb horaris especials que permetran que tant Castell贸 com el Grau estiguen connectats sense necessitat d’agafar el cotxe鈥, ha subratllat el tinent d’Alcaldia. El servei especial de TRAM per a la Nit de cap d’any t茅 previst eixides des del Grau a partir de les 23:00 cada hora i des de la UJI a partir de les 22:30 tamb茅 cada hora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.