fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Alcora celebra el Nadal amb un ampli programa d’activitats gratuïtes

L’Alcora celebra el Nadal amb un ampli programa d’activitats gratuïtes

L’Ajuntament ha reforçat l’enllumenat i adorns nadalencs als carrers i ha preparat una programació variada i gratuïta pensada perquè tots i totes puguen gaudir de les festes.

L’Ajuntament de l’Alcora ha preparat una programació nadalenca pensada perquè tots i totes puguen gaudir de les festes. Així, s’han inclòs activitats per a xiquets i majors, i a més, enguany tots els actes seran gratuïts.

També com a novetat, enguany l’Ajuntament ha ampliat l’enllumenat nadalenc, ha instal·lat megafonia pel centre del municipi amb cançons típiques d’aquestes dates, i ha repartit al voltant de 300 arbres entre els comerços locals.
Dins de la programació, a més de la gran Cavalcada de Reis, s’ha inclòs un gran nombre d’activitats dirigides als més xicotets: parcs infantils, inflables, tallers, miniquads, tobogans i videoconsoles, entre altres. Enguany, la programació infantil es concentrarà entre el carrer Sant Francesc i la plaça Sant Roc.

Cal destacar que també podran gaudir d’una pista de patinatge, instal·lada a la plaça de l’Ajuntament, que estarà oberta entre els dies 28 de desembre i 4 de gener, en horari de matí i vesprada.

I a les nits, a la Pista Jardí, per tal de celebrar la Nit de Nadal, Cap d’Any i el Roscó de Reis, actuaran diferents orquestres i disc-mòbils. Per la Nit de Nadal, hi haurà disc- mòbil a càrrec de L’Oasix Events, grup que també amenitzarà la Nit de cap d’any i donarà pas a l’actuació de l’orquestra Grupo La Linea. I la nit del Roscó, serà el torn de Disco Show

Leave a Reply

Your email address will not be published.