fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Alcora organitza la seua primera fira d’adopció d’animals

L’Alcora organitza la seua primera fira d’adopció d’animals

Se celebrarà el dissabte 22 de gener al parc Germanes Ferrer Bou amb un complet programa d’activitats.

“Obri una porta i regala’ns un somni”. És el missatge que ens traslladen els nostres amics peluts Alcor, Tell, Dover, Rufus, Fresh, Pops, Dante… entre molts altres, protagonistes el pròxim dissabte de la primera fira de l’adopció de l’Alcora, que se celebrarà al parc Germanes Ferrer Bou, de 10.00 a 18.00 hores.

 

Es tracta d’una iniciativa de conscienciació sobre l’adopció responsable, organitzada per l’associació protectora d’animals Huellas Callejeras juntament amb l’Ajuntament, amb la qual “volem donar visibilitat als gossos i gats perquè així puguen trobar una família i informar i conscienciar a la població sobre el respecte, protecció i tinença responsable, en favor de l’adopció i contra l’abandonament animal”, ha manifestat la regidora de Protecció i Benestar Animal, Tica Pons.

 

Durant la fira de l’adopció es podran conéixer a més de 20 gossos, 7 dels quals van ser rescatats a l’Alcora, “és un esdeveniment pensat en la família, i en els xiquets en particular, per a gaudir d’una jornada distesa i tindre l’oportunitat de conéixer a gossos que serien feliços en una bona llar i amb una família responsable de veritat”, han assenyalat des de Huellas Callejeras.

En l’esdeveniment participaran diverses entita

Leave a Reply

Your email address will not be published.