fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Alcora posa en marxa un programa d’activitats per a la inf脿ncia

L’Alcora posa en marxa un programa d’activitats per a la inf脿ncia

脡s un projecte que pret茅n donar a con茅ixer la import脿ncia del desenvolupament dels xiquets i xiquetes en la primera inf脿ncia aix铆 com promoure nous aprenentatges de manera l煤dica i divertida.

脡s un projecte que, com explica V铆ctor Garcia, pret茅n donar a con猫ixer la import脿ncia del desenvolupament dels xiquets i xiquetes en la primera inf脿ncia, mitjan莽ant estrat猫gies i eines per afavorir un creixement 貌ptim en edats primerenques, i aix铆 adquirir nous aprenentatges de manera l煤dica i divertida.

Es realitzaran tallers i xerrades de manera gratu茂ta durant els matins dels dissabtes a la biblioteca infantil, recentment inaugurada, i al Casal Jove.

“Es tracta d’una iniciativa que era important posar en marxa, ja que a l’Alcora no hi ha cap servei p煤blic que s’encarregue d’esta etapa del desenvolupament”, ha manifestat el responsable municipal d’Educaci贸.

A m茅s, la regidora de Cultura, Noelia Mu帽oz, ha destacat que “amb este projecte donem resposta a una demanda dels ve茂ns i ve茂nes, que ens estaven sol路licitant obrir la nova sala infantil de la biblioteca tamb茅 els dissabtes”. D’esta manera “no nom茅s s’obrir脿 els dissabtes, sin贸 que, a m茅s, s’oferir脿 un complet programa d’activitats”.

Mu帽oz ha destacat l'”elevada assist猫ncia” a la biblioteca infantil des de la seua inauguraci贸 el mes d’octubre passat, destacant que, a m茅s, est脿 servint com a reclam perqu猫 la gent acudisca a la biblioteca d’adults, que ha vist incrementat “significativament” el nombre d’usuaris.

Les diferents activitats les realitzaran professionals especialitzades en el m贸n de la inf脿ncia, una psic貌loga perinatal i infantil especialista en trastorns del neurodesenvolupament, una mestra d’infantil especialista en trastorns de l’aprenentatge del llenguatge i una terapeuta ocupacional en inf脿ncia especialista en desenvolupament i atenci贸 prim脿ria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.