Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Alcora posa en marxa un programa d’activitats per a la infància

L’Alcora posa en marxa un programa d’activitats per a la infància

És un projecte que pretén donar a conéixer la importància del desenvolupament dels xiquets i xiquetes en la primera infància així com promoure nous aprenentatges de manera lúdica i divertida.

És un projecte que, com explica Víctor Garcia, pretén donar a conèixer la importància del desenvolupament dels xiquets i xiquetes en la primera infància, mitjançant estratègies i eines per afavorir un creixement òptim en edats primerenques, i així adquirir nous aprenentatges de manera lúdica i divertida.

Es realitzaran tallers i xerrades de manera gratuïta durant els matins dels dissabtes a la biblioteca infantil, recentment inaugurada, i al Casal Jove.

“Es tracta d’una iniciativa que era important posar en marxa, ja que a l’Alcora no hi ha cap servei públic que s’encarregue d’esta etapa del desenvolupament”, ha manifestat el responsable municipal d’Educació.

A més, la regidora de Cultura, Noelia Muñoz, ha destacat que “amb este projecte donem resposta a una demanda dels veïns i veïnes, que ens estaven sol·licitant obrir la nova sala infantil de la biblioteca també els dissabtes”. D’esta manera “no només s’obrirà els dissabtes, sinó que, a més, s’oferirà un complet programa d’activitats”.

Muñoz ha destacat l'”elevada assistència” a la biblioteca infantil des de la seua inauguració el mes d’octubre passat, destacant que, a més, està servint com a reclam perquè la gent acudisca a la biblioteca d’adults, que ha vist incrementat “significativament” el nombre d’usuaris.

Les diferents activitats les realitzaran professionals especialitzades en el món de la infància, una psicòloga perinatal i infantil especialista en trastorns del neurodesenvolupament, una mestra d’infantil especialista en trastorns de l’aprenentatge del llenguatge i una terapeuta ocupacional en infància especialista en desenvolupament i atenció primària.

Leave a Reply

Your email address will not be published.