fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Alcora prepara un pla de formació per a afavorir la inserció laboral de les persones desocupades

L’Alcora prepara un pla de formació per a afavorir la inserció laboral de les persones desocupades

Falomir: “Les accions formatives del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics seran fonamentals dins del pla”.

L’Ajuntament de l’Alcora es troba immers en la preparació d’un Pla Formatiu d’Inserció Laboral dirigit a persones de la localitat que es troben en situació de desocupació per tal de contribuir a incrementar la seua ocupabilitat i impulsar l’activitat emprenedora.

La iniciativa forma part del Pla d’Impuls Econòmic i Social de l’Alcora, que es posarà en marxa en 2021 i té com a finalitat “reactivar la localitat i continuar fent front a la crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia de la covid-19”.

Com destaca l’alcalde, Samuel Falomir, “dins del pla de formació seran fonamentals les accions que es duen a terme des del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics”.

En este sentit, Falomir ha recordat que esta setmana s’ha obert el termini d’inscripcions per a l’alumnat de la nova Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria del Pacte Ceràmic, que té com a objectiu afavorir la inserció laboral dels participants.

El projecte es posarà en marxa a través d’una subvenció del Labora aconseguida pel Consorci per un import de 65.596 euros que permetrà proporcionar de forma totalment gratuïta orientació, assessorament empresarial i formació a les persones desocupades.
A més d’amb el Pacte Ceràmic, per a l’elaboració i desenvolupament del pla de formació de l’Alcora l’Ajuntament treballarà de manera coordinada amb Creu Roja, Ascer, Labora, Cambra de Comerç i altres entitats que puguen adherir-se.

“Perquè l’oferta formativa siga plenament eficient, s’ajustarà a les necessitats reals i actuals del mercat laboral”, ha manifestat el primer edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.