fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Alcora presenta el llibre solidari de les Festes del Crist 2019

L’Alcora presenta el llibre solidari de les Festes del Crist 2019

Es pot adquirir per 2 euros a l’Ajuntament i els establiments habituals. La recaptació anirà destinada íntegrament a Cáritas.

L’esperat llibre de les Festes del Crist 2019 ja ha arribat a l’Alcora. Este matí s’ha presentat a l’Ajuntament, en un acte al qual han assistit l’alcalde, Samuel Falomir, la regidora de Festes, Vanessa Périz, entre altres representants del govern municipal, la reina i dames de la Cort d’Honor 2019 i el Cronista Oficial de la Vila, José Manuel Puchol, coordinador de l’edició.

El llibre té un preu simbòlic de 2 euros i la recaptació anirà destinada íntegrament a Cáritas l’Alcora. Totes aquelles persones interessades a adquirir-ho poden dirigir-se a l’Ajuntament o als següents establiments del municipi: Drogueria Tere Puerto, Papereria Arlequí, La Paraeta, Papereria Salvador, El Kiosket, Estanc Amparo, Ferreteria Ferrercas, Botiga de Susana, Kiosko La Vila, Estanc Gloria i Merceria Didal.

Es tracta de l’edició número 64 del llibre, de la qual s’han editat 3.000 exemplars de 168 pàgines cadascun. Cal ressaltar que la present edició és la 23a de CMYKPRINT d’Almassora a càrrec de la impressió i la 16a del Cronista Oficial com a coordinador.

A més del seu vessant solidari, el llibre de festes de l’Alcora, referent en el seu àmbit, es distingeix per la seua gran qualitat, conjunció d’un atractiu disseny i un elevat nombre de col·laboracions d’interès.

En concret, tal com ha avançat Puchol, “al voltant de 40 col·laboradors (col·legis, poetes, historiadors i narradors) enriqueixen la impressió amb magnífics treballs esplèndidament elaborats”. El llibre conté “una lectura amena, interessant i pedagògica”, ha subratllat.

Entre altres apartats, destaquen el de Nostra Ceràmica, L’Alcora Edicions, Esports, així com els concursos de narrativa, cartells i aparadors.

Enguany, el Cronista dedica un especial al Santíssim Crist de l’Alcora, titulat “Una leyenda, una historia, una tradición”.

“Una any més, vull destacar la gran tasca desinteressada de José Manuel Puchol com a coordinador de l’edició, i ja en van 16, i agrair la col·laboració dels comerços que s’han oferit com a punts de venda”, ha manifestat Falomir en l’acte de presentació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.