fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’alumnat de l’Escola d’Estiu anima el matí a la plaça Major amb la realització d’un ‘flashmob’ a Borriana

L’alumnat de l’Escola d’Estiu anima el matí a la plaça Major amb la realització d’un ‘flashmob’ a Borriana

Dins de les nombroses activitats programades durant tot el mes.

Un total de 240 xiquets i xiquetes entre 4 i 16 anys que participen en l’Escola d’Estiu han irromput aquest matí en la plaça Major i de manera sorprenent i sense avís previ, com s’ha de fer amb la interpretació d’un “flashmob”, s’han situat davant de la porta del consistori i han realitzat una artística coreografia de la coneguda cançó de la Fúmiga ‘Mediterrània’.

Durant les primeres setmanes de l’Escola municipal d’Estiu els prop de 250 alumnes han anat assajant la interpretació de la coreografia al pati del CEIP Novenes de Calatrava, on es desenvolupa enguany la XXXVI edició de l’escola d’estiu.

Dins de les diferents activitats que durant tot el mes estan duent a terme els i les participants de l’Escola d’Estiu en diferents instal·lacions i espais del municipi, la interpretació del flasmob és una de les que “els xiquets i xiquetes esperaven amb més ganes pels assajos i per a poder realitzar-lo al cor de la ciutat i mostrar-lo a familiars, amics i veïns”, ha explicat una de les monitores encarregades del projecte.

A pesar que pot ser complicat desplaçar i realitzar diverses activitats fora de les instal·lacions amb molts xiquets i xiquetes, l’organització i preparació, segons ha manifestat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, és “extraordinària”. L’Escola d’Estiu, ha assegurat, n’és “un exemple per la implicació dels professionals que la desenvolupen, i per la gran oferta de places i la magnífica acollida, que la converteixen en el projecte més rellevant per a les famílies de Borriana en aquesta època de l’any”.

Aquest estiu el centre social municipal Antonio Pastor ha preparat en l’escola municipal d’estiu, en què participen 380 xiquets i xiquetes, entre 3 i 16 anys, fins a 15 tallers diferents, com els d’educació mediambiental, d’informació i conscienciació sobre el mosquit tigre, o d’educació viària.

També s’han fet nombroses activitats lúdiques i manuals, excursions, classes d’anglès, tallers de música, competicions esportives, eixides a la piscina, al barri antic, jocs, xarrades, o classes de repàs. A més, com cada any, també s’organitzarà amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació un campament centrat en activitats esportives, que serà del 31 de juliol al 7 agost i està destinat a xiquets i xiquetes majors de 8 anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.