fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Aplec i Campus de Pasqua s’integren per oferir activitats i menjador a tots els xiquets i xiquetes durant les vacances a Vila-real

L’Aplec i Campus de Pasqua s’integren per oferir activitats i menjador a tots els xiquets i xiquetes durant les vacances a Vila-real

El regidor de Serveis Socials, 脕lvaro Escorihuela, presenta una nova edici贸 dels aplecs, amb 100 places en els col路legis Concepci贸n Arenal i Escultor Ortells i altres 15 a la Panderola per a alumnes amb capacitats diferents.

El regidor de Serveis Socials, 脌lvaro Escorihuela, ha presentat una nova edici贸 de l’Aplec de Temps Lliure i Campus Natura de Pasqua, que per primera vegada s’integren per a oferir activitats adaptades a les diferents necessitats dels xiquets i xiquetes de Vila-real i les seues fam铆lies. Amb este objectiu, s’ofereixen 115 places, de les quals 100 es distribueixen en els col路legis Concepci贸n Arenal (50) i Escultor Ortells (50), i les altres 15 al Col路legi d’Educaci贸 Especial La Panderola, per a xiquets i xiquetes amb capacitats diferents.

“El Campus Natura i l’Aplec de Pasqua, dos serveis pioners que hem impulsat en els 煤ltims anys per a donar cobertura als menors en totes les 猫poques de vacances de l’any i que, fins ara, han funcionat de manera independent, s’integren per primera vegada, incorporant tamb茅 a Pasqua la possibilitat de menjador i desdejuni, per oferir a les fam铆lies vila-realenques la possibilitat que els seus fills gaudisquen d’activitats i cobertura de menjador en igualtat de condicions, siga quina siga la situaci贸 econ貌mica o necessitats espec铆fiques dels menors”, assenyala Escorihuela. Amb este objectiu, l’Aplec i Campus de Pasqua tindran lloc els dies 28 de mar莽 i 3,4, 5 i 6 d’abril, de manera que es donar脿 cobertura tots els dies laborables que els xiquets tenen vacances a l’escola. Les activitats, adaptades a les diferents necessitats dels alumnes, es desenvoluparan de 9.00 a 13.00 hores, que s’amplien de 8.00 a 15.00 hores en els casos dels menors que facen 煤s dels serveis de desdejuni i menjador, respectivament.

El cost de les activitats 茅s de 10 euros, subvencionats al 50% o 100% segons les circumst脿ncies familiars i dels alumnes, de manera que “queda garantit que cap xiquet ni xiqueta de Vila-real que vulga gaudir d’estes activitats l煤diques i educatives, anar al menjador o prendre tamb茅 el desdejuni al col路legi podr脿 fer-ho, amb independ猫ncia de les circumst脿ncies familiars i amb una especial atenci贸 en els casos de persones amb capacitats diferents”. “L’Ajuntament de Vila-real aposta per les persones, per ajudar les fam铆lies en la conciliaci贸 de la vida laboral i per garantir que tots els xiquets i xiquetes tinguen assegurades les necessitats b脿siques. Amb este objectiu, vam ampliar l’Aplec d’Estiu i vam crear, per primera vegada, el Campus Natura i els aplecs de Nadal i Pasqua. Una aposta en la qual seguim treballant per oferir sempre el millor servei”, conclou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.