fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’aposta del Govern Provincial per vincular turisme i esport porta activitat i riquesa a tota la província aquest cap de setmana

L’aposta del Govern Provincial per vincular turisme i esport porta activitat i riquesa a tota la província aquest cap de setmana

Impulsa sis competicions esportives i cinc esdeveniments turístics i a més participa en dues fires internacionals de turisme actiu.

El Govern Provincial demostra amb fets que la coordinació de turisme i esports és una de les iniciatives més reeixides dels últims anys i que més activitat i riquesa està generant, especialment a l’interior de la província de Castelló. La repercussió de l’estratègia que ha impulsat Javier Moliner de la mà dels ajuntaments, dels clubs esportius i dels empresaris turístics de la província ha sigut tal, que és el model que volen copiar altres administracions públiques.

Així, l’aposta de la Diputació per posicionar la província de Castelló com la millor destinació turística esportiu internacional es concreta aquest cap de setmana amb la participació del Patronat Provincial de Turisme en dues fires turístiques esportives de rang internacional, la Dive Travel Xou de Madrid i Fiets Wandelbeurs en Països Baixos, ambdues durant tot el cap de setmana. Amb açò, el Govern Provincial continua la seua ambiciosa estratègia de promoció turística plasmada en el Pla de Màrqueting Turístic que consensua anualment amb el sector i els municipis amb tal d’atraure als pobles de Castelló el màxim nombre de turistes i visitants.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha realçat “el treball que dia a dia fem, sempre de la mà d’empresaris i ajuntaments, per procurar que cada dia vengen més turistes als nostres pobles, durant més temps i amb millor rendibilitat. El turisme esportiu és un dels productes estratègics de desenvolupament de la destinació provincial, i així ho concep el Pla de Màrqueting de la Diputació. En ell convergeixen grans atractius de la nostra província com són la riquesa natural i diversitat orogràfica de muntanyes i platges amb la qualitat d’infraestructures esportives així com la qualitat de la xarxa turística d’establiments”.

Al costat dels esforços promocionals per millorar el turisme estranger amb els quals va donar començament al febrer en la Mahana Tolosa de Llenguadoc i Salon de Vacances de Brussel·les, la Diputació també posa l’accent en el turisme nacional, participant en cinc esdeveniments gastronòmics i turístics de proximitat: Fira Itinerant de la Tòfona a Culla (13 i 14 de febrer), Dive Travel Xou de Madrid (del 19 al 21 de febrer, especialitzada en turisme esportiu), Navartur de Pamplona (26 a 28 de febrer), Mediterranean Diving Cornella (del 26 al 28 de febrer) i les Festes de la Magdalena, declarades d’Interés Turístic Internacional (del 27 de febrer al 6 de març).

Leave a Reply

Your email address will not be published.