fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Arenal Sound es celebrar脿 a Borriana entre l’1 i el 6 d’agost

L’Arenal Sound es celebrar脿 a Borriana entre l’1 i el 6 d’agost

Les tres parts implicades en l’organitzaci贸 del festival tancaran en les pr貌ximes setmanes els darrers detalls per deixar enllestida la celebraci贸 deu mesos abans de la data escollida.

El regidor delegat del festival Arenal Sound a Borriana, Vicent Aparisi, ha comparegut avui en roda de premsa junt als representants de l’empresa organitzadora de l’Arenal Sound i els membres del Consell, Adolf Sanmart铆n i Francesc Colomer, per anunciar la propera celebraci贸 del festival a la ciutat de Borriana, que tindr脿 lloc entre els dies 1 i 6 d’agost del proper any. D’aquesta forma, Aparisi ha confirmat que 鈥渁 Borriana sempre hem volgut que se celebre el festival a la nostra ciutat, i per aix貌, deu mesos abans de que arriben les dates assenyalades, ja podem anunciar que l’Arenal Sound tornar脿 a celebrar-se all脿 on ha nascut鈥.

En la compareixen莽a de premsa celebrada a la coneguda com la Casa dels Caragols que alberga la seu de la Generalitat a Castell贸, el primer en intervindre ha estat el regidor de l’Ajuntament de Borriana, que ha explicat que 鈥渢al i com en m茅s d’una ocasi贸 s’ha dit tant per part de l’empresa organitzadora com d’aquells que cada any tornen a Borriana per viure el festival, seria dif铆cil d’entendre la celebraci贸 en un altre lloc鈥. Aparisi ha tancat la seua intervenci贸 donant les gr脿cies 鈥渁 tot l’equip de govern municipal, al treball que colze amb colze hem fet junt a Generalitat i promotors de festival, sense oblidar a la gent de Borriana, que any darrere d’any, ha obert els bra莽os al festival鈥.

A continuaci贸, ha estat el director del festival, David S谩nchez, qui tamb茅 ha coincidit en assenyalar 鈥渓a predisposici贸 mostrada per totes les parts per fer que el festival continue celebrant-se a Borriana, i com tant la Generalitat com les persones que formen l’equip de govern municipal hem treballat per a eixa continu茂tat鈥.

Per tancar la roda de premsa que confirma que un any m茅s l’Arenal Sound tindr脿 lloc a la ciutat de Borriana, el Secretari Auton貌mic de la Ag猫ncia Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, ha remarcat la import脿ncia de 芦seguir treballant entre tots per fer que el m贸n continue mirant a Borriana i seguixca confirmant-se la seua capacitat per albergar festivals com l’Arenal Sound禄. El mateix Colomer ha recordat les paraules inicials del regidor Vicent Aparisi confirmant que 芦a Borriana s贸n gent de m贸n, que sempre ha volgut mostrar les seues possibilitats a m茅s de convertir-se en una ciutat acollidora per a milers de joves que cada estiu arriben per formar part del festival禄.

Per 煤ltim, el mateix president del festival, David S谩nchez, ha volgut recordar que el proper dijous 芦es posaran a la venda les entrades per a la gent empadronada a Borriana禄 i que ser脿 芦a la Llar Fallera on a partir de les dotze del mat铆 es podran adquirir els abonaments amb el descompte que sempre s’oferix als ve茂ns i ve茂nes de Borriana禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.