fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Associació SOS Animals i el departament de Sanitat de l’Ajuntament de Sagunt organitzen la 1ª Fira animal, ‘Festival Pelut’

L’Associació SOS Animals i el departament de Sanitat de l’Ajuntament de Sagunt organitzen la 1ª Fira animal, ‘Festival Pelut’

El festival tindrà lloc dissabte que ve, 4 de maig a les 10.30 h, en el Casal Jove del Port de Sagunt.

L’Associació SOS Animals juntament amb el departament de Sanitat de l’Ajuntament de Sagunt organitza la 1ª Fira animal ‘Festival Pelut’. L’esdeveniment, que començarà a partir de les 10.30 h i estarà durant tot el dia, tindrà lloc en el Casal Jove i comptarà també amb la participació de les associacions Colònies Felines i El Refugi de Tula.

Les tres entitats tindran en l’Àgora del Casal Jove els seus estands informatius i mercat ambulant solidari, on la ciutadania podrà conéixer de primera mà el seu treball altruista i entregat pels animals de companyia.

La jornada tindrà diverses activitats per a totes les edats: pintacares, exposició de fotos de gossos/gosses i gats/gates, realització de xapes, desfilades de gossos/gosses en adopció, xarrades d’educació canina, el contacontes ‘El paradís dels gats’ i per a acabar, a partir de les 19.30 h, un concert solidari a favor dels animals a càrrec de The Bruce Brothers i el DJ Hit with Tits.

La regidora de Sanitat i presidenta del Consell de Benestar Animal, María Giménez, ha declarat que “l’objectiu d’esta fira se centra en un dels pilars fonamentals que hem desenvolupat durant tots els consells de Benestar Animal que hem celebrat amb SOS Sagunt, associació que organitza l’esdeveniment, i també Colònies Felines i El Refugi de Tula, i és vetlar pels drets i qualitat de vida dels animals de companyia, fonamentalment per aquells que es troben en les protectores i també als carrers de la nostra ciutat. Amb esta fira, pretenem que les veïnes i veïns prenguen coneixement i siguen sensibles amb les mascotes i altres animals del municipi, que coneguen el treball altruista d’estes associacions, així com que es consciencien que a l’hora de tindre un animal en la família, pensen en l’adopció responsable”.

Per part de l’associació organitzadora de la fira, SOS Animals Sagunt, declaren que “estem molt contentes preparant l’esdeveniment i per a donar a conéixer la labor que desenvolupen estes protectores a la comarca, protegint, ajudant i donant una segona oportunitat als animals, així com pel suport que tenim de l’Ajuntament per a realitzar-lo, a través de la regidora María Giménez. Ens dóna esperança que des de les institucions prenguen sensibilització davant este problema, com és l’abandó d’animals i l’esforç que realitzem per a seguir avant, per a baixar la gran quantitat d’abandons i augmentar les adopcions. Adoptar un animal és salvar la seua vida i ajuda a poder acollir un altre.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.