fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Aula Municipal de Teatre presenta tres noves obres per concloure esta temporada a Vinar貌s

L’Aula Municipal de Teatre presenta tres noves obres per concloure esta temporada a Vinar貌s

Durant el mes vinent de juny els alumnes de l’Aula representaran, sota la direcci贸 de Toni Guillot, tres obres basades en grans cl脿ssics.

El dilluns, el director de l’Aula Municipal de Teatre, Toni Guillot, juntament amb el Regidor de Cultura, Marc Albella, han fet una valoraci贸 de la feina realitzada durant el primer any de Guillot al capdavant de l’Aula i han anunciat les tres obres teatrals que s’han preparat per a concloure la present temporada.

“Este primer any d’adaptaci贸 ha estat complicat per貌 molt positiu i hem pogut aconseguir diverses fites, com la introducci贸 del microteatre o teatre de petit format a la localitat, la utilitzaci贸 de nous espais m茅s enll脿 de l’Auditori Municipal, com la Capella Santa Vict貌ria, o l’aposta pels cursos de qualitat per ajudar a millorar la formaci贸 dels actors”, ha explicat Guillot.

L’Aula Municipal de Teatre, ha recordat, ha estat present en els 煤ltims mesos en iniciatives municipals com el Quiosc de les Arts i en dates o esdeveniments assenyalats com el Carnaval de Vinar貌s, on es va realitzar teatre de carrer, el Dia de la Dona, on tamb茅 es va participar de les activitats programades, o la Festa per la Llengua. Despr茅s d’estes actuacions arriba ara el torn de presentar al p煤blic tres grans cl脿ssics.

D’esta manera, els propers 2, 3, i 4 de juny el grup de teatre del Casal Jove, Teatr猫mol, presentar脿 a l’Auditori l’obra Verona 20.17, inspirada en la hist貌ria de Romeu i Julieta de Shakespeare. El preu de l’entrada, tant per a les funcions de les 22:30 hores com per a la de diumenge a les 19:00 hores, ser脿 de 5 euros.

Este mateix escenari acollir脿, els dies 9,10 i 11 de juny al grup Els Figurants, protagonistes de l’obra “Bales sobre Broadway”, inspirada en este cas en una com猫dia de Woody Allen. Finalment el 15, 16 i 17 de juny es podr脿 veure tamb茅 a l’Auditori “Tango Lorca”, una proposta que entrella莽a dues obres de Lorca: Bodas de Sangre i Yerma.

El regidor de Cultura, Marc Albella, ha animat a tota la poblaci贸 a assistir a estes representacions teatrals, que seran la demostraci贸 del gran esfor莽 i dedicaci贸 dels alumnes de l’Aula Municipal de Teatre i del seu director en els darrers mesos. En l’enquesta de valoraci贸 d’este primer any com a director, la tasca de Guillot ha estat qualificada d’excel路lent, de fet, pel 74% dels alumnes.

“D’esta manera celebrem els 10 anys de l’Aula Municipal de Teatre amb una direcci贸 renovada, amb una ampliaci贸 cap a nous espais i tipus de p煤blic i sobretot amb energies renovades que ens impulsen a seguir endavant per fer que el teatre i la cultura impregnen la localitat”, ha concl貌s Albella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.