fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Eliana presenta la 4a edició de les Jornades Smart Cities

L’Eliana presenta la 4a edició de les Jornades Smart Cities

La jornada, que tindrà lloc el dijous 21 d’octubre, comptarà amb tallers per a estudiants, conferències i una taula redona sobre l’estat de la tecnologia a les ciutats intel·ligents.

La Universitat de València presenta la 4a edició de la Universitat de Tardor de l’Eliana, fruit de la seua col·laboració amb l’Ajuntament, la Diputació de València i Caixa Popular. El dijous 21 d’octubre, el Centre Sociocultural del municipi acollirà una jornada sobre el desenvolupament i estat actual de la tecnologia a les ciutats intel·ligents i el seu impacte sobre la ciutadania.

El programa començarà al matí, amb un taller dirigit als alumnes i alumnes de l’IES l’Eliana. La inauguració oficial se celebrarà a les 17.30 hores i, a continuació, professors de la UV impartiran les conferències ‘La ciència de les dades, les ciutats i les persones’, ‘Recuperació d’informació visual: bytes i píxels per als serveis ciutadans’ i ‘Innovació, experiments i persones’. 

Per a acabar, responsables municipals, empreses i experts professors i investigadors analitzaran el desenvolupament intel·ligent de l’Eliana en una taula redona.

L’assistència a la jornada serà gratuïta, presencial o en línia prèvia inscripció a través de bit.ly/UniversitatTardorlEliana  i estarà certificada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.