fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les Arts Volant 2020 arriba a Gandia

Les Arts Volant 2020 arriba a Gandia

El projecte del Palau de les Arts de València que acosta l’òpera als barris i municipis en format de camió ambulant, visita la ciutat el dimarts 21 a les 21 hores a l’explanada del Port de Gandia.

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ha anunciat que “Les Arts Volant”, el projecte del Palau de les Arts de València que acosta l’òpera als barris i municipis en format de camió ambulant, arriba a Gandia el dimarts 21 a les 21 hores a l’explanada del Port de Gandia.
Es representarà la producció ‘El tutor burlat’, la primera obra del compositor valencià Vicente Martín i Soler.

Les Arts Volant és un projecte de difusió cultural de Les Arts, en col·laboració amb Cultura de la Generalitat, la Diputació de València i l’Ajuntament de València, per a fer arribar l’òpera a qualsevol racó de la nostra geografia. Es tracta de fer visible i – itinerant alhora- el fascinant món de l’òpera i poder gaudir de l’art i de la bellesa sense haver de desplaçar-se.

“És una satisfacció tindre a la nostra platja una òpera del màxim nivell, de representació valenciana. Volem agrair la col·laboració de la Generalitat i la Diputació de València”, ha manifestat González.
La companyia viatja en un gran camió preparat per a transformar-se en escenari a la seua arribada a la plaça de qualsevol localitat i, posteriorment, s’ofereix una òpera en directe interpretada per Cantants del Centre de Perfeccionament acompanyats al piano.

El títol escollit per a ser representat en esta nova gira és l’obra amable i elegant, dolça i un poc picardiosa titulada Il tutore burlato, de Vicente Martín i Soler, que es presenta en la seua versió adaptada al valencià, El tutor burlat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.