fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les cues per a comprar l’entrada a l’Arenal Sound ocupen diversos carrers a Borriana

Les cues per a comprar l’entrada a l’Arenal Sound ocupen diversos carrers a Borriana

Les entrades han anat apujant el seu preu amb el pas de les hores.

Avui s’han posat a la venda les primeres entrades per al festival de m煤sica “Arenal Sound” que se celebra cada estiu en la capital de la Plana Baixa. Els ve茂ns de Borriana, cada any, tenen un preu especial a l’hora d’adquirir els tiquets d’acc茅s, la qual cosa sol suscitar un gran inter茅s per comprar l’entrada com m茅s prompte millor.

Les taquilles que venien els tiquets de l’Arenal Sound han obert amb llargues cues que s’han est茅s al llarg del dia, a causa de la gran aflu猫ncia de p煤blic. La fila de compradors s’ha est茅s fins a travessar diversos carrers del voltant de l’oficina de venda, que en esta ocasi贸 es va situar en el Llar Faller.

Els ve茂ns de Borriana enguany poden adquirir l’entrada normal per 40 euros estalviant-se els 4 o 5 euros que solen costar les despeses de gesti贸 per a este tipus d’esdeveniment. No obstant aix貌, l’entrada VIP ha clarejat amb un preu de 70 euros que ha anat pujant al llarg del dia, arribant a costar 90 euros al migdia i amb una previsi贸 de costar 180 euros al final de la vesprada.

A m茅s, aquells els qui vulguen comprar les entrades per a esta edici贸 hauran de portar amb ells el seu DNI i solament podran adquirir un m脿xim de dues entrades.

Fotografia: Juanjo Gimeno Bomboy

Leave a Reply

Your email address will not be published.