fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les falles de Borriana rendeixen homenatge a la reina fallera del 2016, Laura Conde

Les falles de Borriana rendeixen homenatge a la reina fallera del 2016, Laura Conde

En aquest acte el Grup d’Estudis Hist貌rics Fallers ha rebut un homenatge per la seua contribuci贸 a la difusi贸 de la hist貌ria de les Falles de Borriana.

Les falles de Borriana han rendit honors la reina fallera 2016, Laura Conde, en el tradicional acte de l’Homenatge, que ha reunit les falleres majors, dames de la ciutat, cort d’honor i presidents de les 19 comissions del municipi.

L’acte ha comen莽at a les 22 hores al Teatre Pay脿, despr茅s de l’arribada de la comitiva fallera des de la pla莽a Major, i en aquest la m脿xima representant de les festes ha rebut l’afecte del m贸n faller, que li ha dedicat emotius versos.

Les 19 comissions falleres, les dames de la ciutat i la cort d’honor han anat pujant a l’escenari i en les seues intervencions han lloat les qualitats de la reina fallera i li han traslladat els seus millors desitjos, paraules que ella ha rebut amb un somriure i amb emoci贸.

Laura Conde ha viscut intensament aquest acte d’homenatge condu茂t per Jorge Tejedo. La m脿xima protagonista tamb茅 ha comptat amb la sorpresa del seu germ脿 i de la seua cosina, els quals han volgut dedicar-li sentides paraules sobre l’escenari.

El segon dels homenatges de la nit ha estat per al Grup d’Estudis Hist貌rics Fallers, que ha rebut una placa per la seua contribuci贸 a la difusi贸 de la hist貌ria de les Falles de Borriana.

La regidora de Festes, Llu茂sa Monferrer, ha destacat que 鈥淟aura Conde ha rebut el caliu de tot el m贸n faller en aquest acte d’homenatge que li ret honor. 脡s molt emotiu veure com, a pocs dies de les dates m茅s assenyalades del calendari festiu, la Reina fallera continua el seu regnat amb aquesta declaraci贸 d’afecte de totes les comissions鈥.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha assenyalat la 鈥渋mportant aportaci贸 realitzada pel Grup d’Estudis Hist貌rics Fallers, que des de 1989 estudia i treballa per la conservaci贸 i divulgaci贸 d’aquesta tradici贸 tan nostra鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.