fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les falles d’Oliva del 2020 s’ajornen a la tardor

Les falles d’Oliva del 2020 s’ajornen a la tardor

Reunits en l’Assemblea els presidents i presidentes de les diferents comissions junt amb els membres de la Federaci贸 de Falles d’Oliva s’ha decidit, per unanimitat, ajornar les falles del 2020 als pr貌xims dies 9,10 i 11 d’octubre.

L’Assemblea formada per la Federaci贸 i els presidents de cada comissi贸 s’ha reunit telem脿ticament per tal de concretar les dates oficials en les quals es celebrar脿 les festes josefines ajornades de l’exercici 2020. Per unanimitat, s’ha decidit que les Falles del 2020 es gaudiran a Oliva el 9, 10 i 11 d’octubre coincidint aix铆 amb la festivitat del 9 d’octubre i altres esdeveniments programats per l’Ajuntament d’Oliva.

Esta decisi贸 suposa la continu茂tat de la festa fallera i de tots els sectors econ貌mics que participen activament en la festa de les falles.

Yolanda Navarro, Regidora de Festes, ha mostrat la seua satisfacci贸 per la decisi贸 presa per totes les comissions falleres que conformen la Federaci贸 de Falles. Perqu猫 tots els fallers i falleres podran gaudir dels dies grans que amb esfor莽 i dedicaci贸 havien estat preparant durant l’煤ltim any, aix铆 com les m脿ximes representants de les festes josefines. A m茅s, Yolanda Navarro ha remarcat que esta decisi贸 tamb茅 suposa la continu茂tat i el proc茅s l貌gic de les falles, que tracta de ren脿ixer cada any de les mateixes cendres dels monuments fallers.

Per altra banda, des de l’Ajuntament d’Oliva s’ha oferit la col隇弆aboraci贸 i suport institucional perqu猫 les Falles del 2020 se celebren com cal i siguen tamb茅, un al隇弆icient per al teixit empresarial de la ciutat. La Regidora de Festes ha assegurat que les Falles s贸n un motor econ貌mic que beneficia a molts sectors empresarials i que amb esta decisi贸, nombroses empreses i xicotets comer莽os podran
beneficiar-se de la celebraci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.