fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les falles d’Oliva del 2020 s’ajornen a la tardor

Les falles d’Oliva del 2020 s’ajornen a la tardor

Reunits en l’Assemblea els presidents i presidentes de les diferents comissions junt amb els membres de la Federació de Falles d’Oliva s’ha decidit, per unanimitat, ajornar les falles del 2020 als pròxims dies 9,10 i 11 d’octubre.

L’Assemblea formada per la Federació i els presidents de cada comissió s’ha reunit telemàticament per tal de concretar les dates oficials en les quals es celebrarà les festes josefines ajornades de l’exercici 2020. Per unanimitat, s’ha decidit que les Falles del 2020 es gaudiran a Oliva el 9, 10 i 11 d’octubre coincidint així amb la festivitat del 9 d’octubre i altres esdeveniments programats per l’Ajuntament d’Oliva.

Esta decisió suposa la continuïtat de la festa fallera i de tots els sectors econòmics que participen activament en la festa de les falles.

Yolanda Navarro, Regidora de Festes, ha mostrat la seua satisfacció per la decisió presa per totes les comissions falleres que conformen la Federació de Falles. Perquè tots els fallers i falleres podran gaudir dels dies grans que amb esforç i dedicació havien estat preparant durant l’últim any, així com les màximes representants de les festes josefines. A més, Yolanda Navarro ha remarcat que esta decisió també suposa la continuïtat i el procés lògic de les falles, que tracta de renàixer cada any de les mateixes cendres dels monuments fallers.

Per altra banda, des de l’Ajuntament d’Oliva s’ha oferit la colꞏlaboració i suport institucional perquè les Falles del 2020 se celebren com cal i siguen també, un alꞏlicient per al teixit empresarial de la ciutat. La Regidora de Festes ha assegurat que les Falles són un motor econòmic que beneficia a molts sectors empresarials i que amb esta decisió, nombroses empreses i xicotets comerços podran
beneficiar-se de la celebració.

Leave a Reply

Your email address will not be published.