fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les festes de Sant Crist貌fol i Sant Roc a Benassal estan molt a prop

Les festes de Sant Crist貌fol i Sant Roc a Benassal estan molt a prop

Les festes tindran lloc del 16 al 31 d’agost.

Els majorals de Sant Crist貌fol i Sant Roc de Benassal han presentat el programa d’actes que organitzaran durant agost i setembre. El 16 d’agost, amb motiu del dia de Sant Roc tindr脿 lloc la romeria fins a l’ermita de Sant Roc on s’acudir脿 en process贸. En l’ermita se celebrar脿 una missa, es cantaran els gojos i es repartir脿 el panet bene茂t.

En les festes patronals de Benassal, el dijous 31 d’agost, seran els encarregats d’organitzar el dia de Sant Crist貌fol. A les 7h del mat铆 es provar脿 el bou “Curioso”, de la ramaderia Valdefresno, adquirit en la ramaderia de Sergio Centelles d’Ares del Maestrat. Es repartiran galetes i cassalla com marca el costum. A continuaci贸 arribar脿 la missa i process贸 de Sant Crist貌fol i l’acapte pels carrers de la localitat. A la nit es ballar脿 el Ball Pla interpretat per la Banda de M煤sica Font d’En Segures.

El divendres 1 de setembre es dedicar脿 a Sant Roc amb missa i process贸 en honor al sant, Ball Pla i l’actuaci贸 de l’orquestra Centauro, seguida de la discoteca m貌bil Bandalay.

Leave a Reply

Your email address will not be published.