fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les Festes Patronals 2016 comen莽aran en divendres amb un acte obert a tota la poblaci贸 a Benicarl贸

Les Festes Patronals 2016 comen莽aran en divendres amb un acte obert a tota la poblaci贸 a Benicarl贸

La presentaci贸 oficial de la reina i dames de les Festes Patronals 2016 tindr脿 lloc el divendres 19 d’agost en un acte obert a tota la poblaci贸 i l’elecci贸 de la reina, el pr貌xim 14 de maig, es far脿 per sorteig. Guillem Escuder ha estat presentat com el nou president de la Comissi贸 de Festes.

El regidor de Festes i Falles, Ilde A帽贸, i el nou president de la Comissi贸 de Festes, Guillem Escuder, han presentat les principals novetats de cara a les Festes Patronals 2016. La presentaci贸 de la reina i dames de les Festes Patronals 2016 tindr脿 lloc el divendres 19 d’agost, avan莽ant aix铆 un dia la presentaci贸, que tradicionalment era en dissabte. D’aquesta manera, la Comissi贸 de Festes pret茅n donar-li m茅s protagonisme a l’acte oficial d’inici de les festes i reservar per a l’endem脿 dissabte els actes m茅s populars, com la Crid脿. L’acte tindr脿 lloc en un espai obert per a tota la poblaci贸, previsiblement la pla莽a de Sant Bartomeu, per tal que tothom puga disfrutar d’un dels actes m茅s emotius de totes les festes.

Una altra de les novetats 茅s que l’elecci贸 de la reina de les Festes, que tindr脿 lloc el 14 de maig, ser脿 per sorteig i no per votaci贸 com es feia fins ara. Pel que fa a la Dulcinea, un c脿rrec que representa joves que, tot i viure fora de Benicarl贸, mantenen un lligam especial amb la ciutat, el regidor ha anunciat que ser脿 In茅s Agut Mu帽oz, de Madrid. L’elecci贸 es va fer per sorteig fa dos setmanes a l’Ajuntament.

D’altra banda, Ilde A帽贸 i Guillem Escuder han anunciat que la renovaci贸 de la Comissi贸 de Festes encara est脿 vigent. De moment, s’han mostrat disposades a formar-hi part 16 persones, a banda de 12 persones m茅s que formarien part de la Comissi贸 de Bous.

Sobre els actes de les Festes Patronals 2016, A帽贸 i Escuder han assenyalat que enguany es programaran unes festes m茅s populars i participatives, recuperant algunes tradicions perdudes i centrant els esfor莽os en una bona programaci贸 infantil. A m茅s, es recuperaran les revetlles populars per la nit i s’apostar脿 per tematitzar alguns dies, com el dia de la gent gran o el dia del turista. A m茅s, el regidor de Festes i Falles ha assegurat que intentaran organitzar algun concert de renom i que comptaran tamb茅 amb els grups de m煤sica locals.

A帽贸 ha finalitzat dient que 芦farem tot el que podrem i m茅s禄 amb el pressupost que tenim. Un pressupost que ha baixat de 180.000 a 160.000 euros per a organitzar les Festes Patronals i Nadal i Reis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.