fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les Festes Patronals 2020 de Benicarl贸 vindran carregades de novetats

Les Festes Patronals 2020 de Benicarl贸 vindran carregades de novetats

Com ja es va anunciar, a partir d’enguany les festes estan obertes a la representaci贸 masculina, una figura que s’ha decidit anomenar 芦cavaller禄.

El nombre m脿xim de dames infantils augmenta de 4 a 12 representants.

El regidor de Festes, Pedro Manch贸n, ha anunciat avui algunes de les novetats amb qu猫 arribaran les Festes Patronals 2020. Tal i com ha anunciat el regidor, un dels principals canvis d’enguany 茅s la possibilitat de tindre com a representants de les Festes a figures masculines, tant adults com infantils. 芦L’any passat ja vam manifestar la voluntat pol铆tica de fer realitat all貌 que consta en el Pla d’Igualtat i que est脿 marcat com a objectiu per a l’any 2021禄, ha declarat Manch贸n.

Pel que fa al nom triat, esta figura masculina ser脿 coneguda com a 芦cavaller禄, l’equivalent a la 芦dama禄. Quant a l’equivalent a 芦dulcinea禄, el terme escollit 茅s 芦tirant禄. Seguint amb les refer猫ncies liter脿ries que en el seu moment van inspirar el nom de 芦dulcinea禄, el terme 芦tirant禄 s’ha pres d’una de les obres valencianes m茅s importants, 芦Tirant lo Blanc禄, de Joanot Martorell. En cas d’haver un m脿xim representant de les festes, seria 芦rei禄.

La Comissi贸 de Festes es troba treballant en els requisits de la indument脿ria masculina i en la resta de canvis protocol路laris.

Una altra de les novetats destacades 茅s l’ampliaci贸 a 12 del nombre m脿xim de dames o cavallers infantils, per tal d’equiparar-lo amb el nombre dames o cavallers d’adults. Fins ara, el nombre m脿xim perm茅s de dames infantils era de 4. El regidor ha volgut recordar que 芦tot i l’ampliaci贸, se seguir脿 respectant estrictament l’ordre d’arribada de les peticions que ja s’han fet efectives禄.

Les persones interessades encara podran presentar sol路licituds fins a mitjans del mes de mar莽.

Leave a Reply

Your email address will not be published.